Hae
Love Beyond Words

Koiramäen pajutallin syksy

Tänä viikonloppuna Koiramäen pajutallin ulkopöydät on katettu kukin ja kurpitsoin viimeistä kertaa tämän syksyn osalta. Koiramäen pajutalli on avoinna ti-pe 11.30-18.30, la-su 11-18 ja maanantaisinse on suljettu.

Koiramäen pajutallin syksy

Syksy ja kurpitsat

Meillä oli tällä viikolla pientä avautumista neidin suunnalta ettei kuulemma olla tehty vähään aikaan mitään erityistä koko perheen kesken, joten päätettiin lähteä käymään idyllisellä Koiramäen Pajutallilla, joka sijaitsee Tuusulanväylän varrella. Jos et ole vielä käynyt kertaakaan Koiramäen pajutallilla, niin suosittelen käymään nyt viikonloppuna, sillä siellä on upea syksyn tunnelma. Mukaan voi myös ostaa esimerkiksi söpöjä mini koristekurpitsoita, joilla saa loihdittua myös kotiin syksyn tunnelmaa. 

Peikkometsä Vantaa

Koiramäen pajutalli peikkopolku

”Hehtaarin kokoinen pihapiiri kätkee sisälleen myymälän hurmaavine sisustustuotteineen sekä kahvilan vastapaistettuine herkkuineen. Vanhalla saunalla asustavat minipossut Arvi ja Otto sekä kolme kania ja vielä tämän viikon pihapiiristä löytyy myös suloiset kesävieraat: lampaat ja kanat.  Pihapiiristä löytyy myös ihan oma vanhanajan lastenaitta, jossa voi leikkiä kahvilaa ja koulua vanhan pulpetin äärellä. Vierailun pajutallille kruunaa seikkailu peikkometsässä.” 

 

pupu Lammas Meillä lapset rakastaa kaikkea mikä liittyy eläimiin, joten tämä on huippu paikka syksyiselle retkelle siinäkin mielessä. Pihapiirissä on myös runsaasti järjestetty tilaa kahvipöydille, joten näin aurinkoisella syksyisellä kelillä on helppo kahvitella ulkosalla. Koiramäen Pajutallin syksy tarjoaa vaikka mitä kivoja sisustustuotteita myös kotiin. Myymälän valikoimiin kuuluu paljon luonnonmateriaaleista valmistettuja sisustustuotteita. Pajutallin facebook – sivuilta voi käydä kurkkaamassa sisustusideoita syksyyn. Olen näköjään kirjoittanyt myös vuonna 2014 postauksen samaisesta paikasta, sen voi käydä lukemassa tuolta alhaalta. Silloin meillä olikin ihana pikkuinen vajaan vuoden vanha neiti mukana.

Onko teille Koirämäen pajutalli tuttu paikka? 

LUE MYÖS: 

Viikko 28/52 & Koiramäen pajutalli

Viherpaja: Japanilainen puutarha keskellä Vantaata

Villa Elfvik – koko perheen helppo retkikohde Espoossa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *