Hae
Love Beyond Words
Kaupallinen yhteistyö

Orthex säilytysrasiat pelastaa kuiva-ainekaapin

Kaupallinen yhteistyö: Orthex Group

Orthex säilytysrasiat ovat ihan täydellinen ratkaisu lapsiperheen katastrofialueelle nimeltä kuiva-ainekaappi. En tiedä onko tämä sitten vanhuutta vai mitä, mutta yhtään vähättelemättä tää on ehkä tän syksyn paras juttu, että saatiin Orthexilta nämä käytännölliset Gastromax-rasiat. En varmaan ole ainut, joka tuskailee aika ajoin kun kuiva-ainekaappi näyttää kuin pahemmankin räjähdyksen jäljiltä, kun jauhopölyä, murusia ja siemeniä on siellä täällä. Meillä oli myös pieni ongelma jossain jauhopussissa tulleiden ötököiden kanssa, jotka levisivät sitten muihinkin pusseihin, jolloin jouduttiin heittämään koko kuiva-ainekaapin sisältö roskiin.

Orthex säilytysrasiat kuiva-aineille

Gastromax-rasiat tarjoavat ilmatiiviin ja modulaarisen säilytysratkaisun sekä kuiva-aineille että jääkaapin tuotteille.  Rasiat suojaa ruoat kosteudelta, pölyltä ja ötököiltä.
Tuotteet ovat konepestäviä ja kestävät lämpötilan vaihteluita -40-+90 asteen välillä. 

 

Gastromax säilytysrasiat

Orthex säilytysRasiat kuiva-aineille neljässä eri koossa

GastroMax-rasioita on neljää eri kokoa, 0,8L, 1,6L, 2,25L ja 3,5L.  Pienimmästä rasiasta meiltä löytyy mm. pähkinöitä, chian siemeniä ja kaakaojauhetta. Se on ihan täydellinen niille kaikille elintarvikkeille mitä myydään pienissä pusseissa.  1.6L rasiaan laitoin esimerkiksi riisit, mannasuurimot ja sokerin.  2,25L on korkea rasia ja se sopii erinomaisesti spagetille. Kaikista isoin koko 3,5L sopii mm. kaurahiutaleille, muroille ja pastalle.

Orthex Gastromax säilytysrasiat

Gastromax-rasiat menevät pieneen tilaan

Yleensä kuiva-ainekaappi vaan pursuaa erilaisista pussukoista. Orthex Gastromax rasiat saa kasattua kuiva-ainekaapissa esimerkiksi päällekkäin, joten ne vievät vähemmän tilaa kuin epämääräiset nyssäkät. Meillä on tällä hetkellä väliaikaisessa kodissa kuiva-ainekaappina aika kapea kaappi, jonne mahtuu myös rasiat hyvin siististi vierekkäin. Isompia rasioita olen laittanut myös alhaalla olevaan vetolaatikkoon. Sieltä saa näppärästi vedettyä esille esimerkiksi paljon käytetyt kaurahiutaleet, murot ja riisit. Ja miettikää miten helppo tällaiset säilytysrasiat ovat myös muuton yhteydessä.

Monesti myös pussista on tosi hankala saada siististi otettua mitan kanssa leipomuksiin jauhoja, kun viimeistään siinä vaiheessa kun pussia yrittää sulkea pölähtää jauhot pöydille. Isosta säilytysrasiasta sen sijaan jauhot saa näppärästi otettua. Olen myös jättänyt valkoisia pikku mittakauhoja eniten käytössä oleviin rasioihin.

Gastromax

Vastuullisuus Orthexilla

Kuluttajat vaativat yhä enemmän myös vastuullisuutta yrityksiltä, mikä on pelkästään hyvä asia. Orthex on huomioinut myös kierrätysnäkökulman toiminnassaan. Orthex on käyttänyt teollista kierrätysraaka-ainetta tuotannossamme saavien, ämpärien ja laatikoiden valmistamiseen jo 90 –luvulta lähtien. Vuodesta 2017 lähtien Orthex on käyttänyt myös kuluttajien kierrättämästä muoviroskasta tehtyä kierrätysraaka-ainetta tuotteissaan. Orthex takaa, että kaikki elintarvikekelpoisuus-symbolilla merkityt tuotteet ovat vapaita BPAsta sekä flataateista.

Yritys panostaa kestävään kehitykseen. Tuotteet ovat korkealaatuisia ja tehty kestämään vuosia ja jopa vuosikymmeniä. Esimerkiksi näissä Gastromax- rasioissa on silikonikiinnikkeet, joita saa avata ja sulkea, ilman että kannelle tapahtuu mitään.

Eden yrttiruukkusetti

Eden Yrttiruukkusetti tuo yrttien tuoksun keittiöön

Kannattaa kurkata myös mitä kaikkea muuta Orthexin sivuilta löytyy. Meille kotiutui myös tämä Eden yrttiruukkusetti. Mun täytyy tunnustaa, etten todellakaan ole mikään viherpeukalo. Mutta tämän setin avulla onnistuu ihan jokainen. Istutusta ei tarvita, sillä yrtin voi asettaa kaupan alkuperäisessä muoviruukussaan suoraan Eden-yrttiruukkuun. Ruukussa on tilava vesisäiliö ja altakastelumatto, joka huolehtii itse yrtin kastelusta. Yrtit tuovat myös ihanan tuoksun kotiin!

Miten teillä kuiva-ainekaappi pysyy järjestyksessä?

Ps. kannattaa seurata instagramia, sinne on tulossa tänään arvonta, jossa voit voittaa Orthexin tuotteita! 🙂

LUE MYÖS: 

Lomatunnelma kotiin laadukkailla julisteilla

Kesä tuli keittiöön

Dumle kuppikeksit pelastaa sadepäivän

Kaupallinen yhteistyö: Orthex Group

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *