Hae
Love Beyond Words

Estrid – 10 euron vegaaninen sheiveri

*Sisältää mainoslinkkejä

Sain keväällä Estrid merkkisen vegaanisen sheiverin testiin. Ennen tuotteen saapumista minulla ei ollut minkäälaisia odotuksia sille, sillä ajattelin että sheiveri kuin sheiveri – tuskin eroaa mitenkään niistä Pirkan euron kertakäyttöisistä. Toisin kuitenkin kävi ja tällä hetkellä minulla tupsahtaa säännöllisin väliajoin uudet vaihtoterät suoraan postiluukusta. Miten kätevää! Itse ainakin tunnustan, että terät on aina loppu kun niitä tarvitsi, joten enää ei ole sitä ongelmaa että unohtaisi ostaa ne kauppareissulla.

estrid start kid

Mikä tekee Estrid sheiveristä parhaan?

Ensinnäkin sheiveri tulee kotiin tässä ihanassa paketissa, jo pelkästään sen avaaminen tuo pientä luksusta arkeen.  Sheiveri itsessään sopii juuri täydellisesti käteen ja se on muita kokeilemiani sheivereitä painavempi teräksisen varren ansiosta. Tämä myös tuo sheiveriin laadun tuntua. 5-teräisen (ja vegaanisella) höylällä pääset käsiksi aivan ihokarvojen juureen ja sheivaat supersileäksi. Itselle monet sheiverit jättää todella ärsyttävät punaiset pilkut jalkoihin, mutta Estridin terät ovat liukastettu kaakaovoilla, aloe veralla ja karitevoilla, mikä pitää näin ollen ihon pehmeänä. Aloe veralla on myös rauhoittava vaikutus ja se toimii ainakin itsellä ihoärsytyksen ehkäisynä.

Kaiken tämän lisäksi Estrid on edullinen – itse asiassa lähes puolet halvempi kuin kilpailijoiden vastaavat sheiverit.

estrid sheiveri

jokaisesta ostoksesta rahaa hyväntekeväisyyteen

Estrid haluaa olla  merkityksellinen naisille monin eri tavoin. Siksi he myös lahjoittavat jokaisesta ostoksesta rahaa ruotsalaiselle Kvinna till Kvinna -järjestölle, joka on vuodesta 1993 alkaen työskennellyt naisten oikeuksien puolesta yli kahdessakymmenessä sodan tai konfliktien runtelemassa maassa.

teräksinen sheiveri

Miten ekologisuus näkyy Estrid sheiverissä?

No entäs sitten se ekologisuus?  Useimmat höylämerkit käyttävät teriensä liukasteliuskoissa eläinperäisiä ainesosia. Estrid puolestaan käyttää kasviperäisiä ja  luonnollisia raaka-aineita. Sheiveri ei myöskään ole kertakäyttökamaa, vaan teräksinen sheiveri on suunniteltu kestämään vuosia ja sheiveristä vaihdetaan vain teräosa. Myös kaikki pakkauksenmateriaalit ovat kierrätettäviä. Tuotteiden toimitus on ilmainen ja päästökompensoitu.

sheiverin seinäkiinnike

Miten voin tilata Estrid sheiverin?

Pääset alkuun tilaamalla aloituspakkauksen  Estridin verkkokaupasta tästä. Voit välitä höylän värin viidestä eri vaihtoehdosta. Aloituspakkaus maksaa 9,95e ja se sisältää teräsvartisen höylän, seinätelineen ja kaksi terää. Jatkossa neljän vaihtoterän paketti toimitetaan suoraan kotiovelle  niin usein kuin haluat. Voit myös  tilata testiin pelkän aloituspaketin ja tilauksen pystyy myös lopettamaan koska vain ilman mitään määräaikaa.

Onko Estrid sheiveri sulle jo tuttu? 

Lue myös: 

Hiusten kasvivärjäys tuo upean kiillon hiuksiin

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *