Hae
Love Beyond Words

Isänpäivälahjaksi postiluukusta kahvia (+alekoodi)

*Sisältää mainoslinkkejä

Joko sinä tiedät mitä ostat isänpäivälahjaksi tänä vuonna? Mikäli vastaus on ei, niin tässä tulee jälleen viime hetken vinkki. Mikä olisikaan parempi lahja kuin tilata isille säännöllinen toimitus laadukasta kahvia suoraan postiluukusta vasta jauhettuna?

Slurp Coffee tarjoaa yli 20 suomalaisen pienpaahtimon herkullisimpia kahveja aina vastapaahdettuna.

isänpäivälahjaksi kahvia suoraan postilaatikosta

Slurp sai alkunsa vuonna 2014, kun Manuel, Rafael ja Tero löysivät yhteisen vision tulevaisuuden kahviyrityksestä. Missiona oli tuoda huippulaatuiset kahvit helposti saavutettavaksi jokaiselle, sillä kahvin pienpaahtimoita ei ihan joka pitäjästä löydy. Slurpin tilaajana kotona tulee jatkossa olemaan aina herkullisinta vastapaahdettua kahvia – vaaleaa tai tummaa, papuina tai jauhettuna, juuri mieltymystesi mukaan.

SLURP kahvielämyksen kahvit toimitetaan 2 tai 4 viikon välein ja paketti sisältää  Slurpin tarkasti valitseman kahvin sinun makumieltymystesi mukaan jostain sen yhteistyöpaahtimosta. Voit valita paketin 200-1kg väliltä. Tilaukseen on mahdollist tehdä muutoksia koska vain ja se on myös mahdollista lopettaa milloin vain. Kahvia on myös mahdollista tilata yksittäispaketteina tai pieninä maistiaisina. Omaa suosikki kahvia pystyy helposti etsimään eri kategorioittain: paahtimo, paahtoaste, makuprofiili, kahvin tyyppi. Klikkaamalla kahvin nimeä löytyy myös tarkempi tieto kahvin alkuperästä ja makuprofiilista. Itse ainakin palan halusta päästä testaamaan myös El Salvador kahvia, josta sanotaan seuraavaa:

El Salvador keskipaahdon maku on karamelli, jossa pähkinäisiä ja hedelmäisiä vivahteita ja kaakaota.

JASAL groupin kahvitilat sijaitsevat Apaneca Ilamatepec -vuoristossa, joka on osa Cordelliera de Apenecaa. Vuoristoon kuuluu neljä tulivuorta, joista kuuluisin on Ilamatepec (tunnetaan myös nimellä Santa Ana). Se purkautui viimeksi vuonna 2005 aiheuttaen hankaluuksia kahviviljelmistä runsaalle alueelle.

Tällä kertaa meidän postiluukusta tipahti Luis Collazos niminen kahvi, joka kuulostaa myös herkulliselta.

slurp coffee

Slurp kahvielämys isänpäivälahjaksi alekoodilla

Slurp kahvi on isänpäivälahja, josta voi nauttia jokaisella kupillisella! Alekoodilla SLURPIT20  saat -20% ensimmäisestä kahvielämyksestä. Ensimmäinen kahvi tulee myös ilman toimituskuluja. TILAA SLURP KAHVIELÄMYS TÄSTÄ

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *