Hae
Love Beyond Words

Osta tänä vuonna joululahjat kotimaisilta yrittäjiltä

*Sisältää mainoslinkkejä

Tänä vuonna jos koskaan kannattaa ostaa joululahjat kotimaisilta yrittäjiltä. On hurjaa edes ajatella miten moni ala on ihan pulassa koronan takia. Tällä hetkellä ravintolat ovat menettämässä myös pikkujoulukauden ja tämä vaikuttaa myös moniin muihin aloihin siinä sivussa, kun esimerkiksi juhliin ei tarvitse pukeutua, meikata tai laittaa uutta tukkaa. Paras keino tukea nyt yrittäjiä on vähintään ostaa vaikka lahjakortti joululahjaksi, jonka voi sitten hyödyntää, kun korona tilanne helpottaa. Olen koonnut pari kollaasia lasten ja aikuisten lahjatoiveista meidän suosikkien pohjalta. Googlettamalla kotimaisia merkkejä ja yrityksiä löytyy upeita juttuja varmasti jokaisen pukinkonttiin.

Tänä vuonna toiveena on erityisesti ettei mitään turhaa tavaraa tulisi, sillä säilytystilat alkaa olla jo ihan tapissa näin kahden lapsen kanssa 😀 Ja koululaisella alkaa olla jo se vaihe, ettei hän välttämättä edes tarvitse mitään leluja, vaan on jo kiinnostunut esimerkiksi lahjakorteista.

Joululahjat lapsille

Tästä kollaasista löytyy Sumeen innovatiivinen kypäräpipo, joka näyttää päällä pipolta + tuubihuivilta. Suloinen nalle merinovillahaalari on Blaa:lta Merinovilla on meidän suosikki väliasuksi talvella, syksyllä ja keväällä, joten nämä pehmoiset paketit ovat aina tervetulleita. Kaikolta puolestaan löytyy ihania kukkaprinttejä sekä ajattomia kuoseja. Kaikon tuotteita pääsee hypistelemään esimerkiksi Ecolifen Vantaan myymälässä, jossa on myös alennuksia Kaikon vaatteista Black Fridayn kunniaksi.  Leuto Designilta löytyy sekä lapsille ja aikuisilla kauniiita pellavavaatteita. Esimerkiksi tämä kollaasista löytyvä tonttuhattu on suloinen!

Meidän suosikkitossut löytyvät Slipstopilta .Samat tossut sopivat päiväkotiin, uimahalliin, rannalle jne. Ne on super mukavat jalassa! Vaikka nykyään löytyy kaikki reseptit netistä, niin meillä ainakin lapset tykkää selailla ihan oikeita reseptikirjoja, kun mietitään mitä kokkailtas. Tämän Kurosten veljesten * Junnut Kokkaa kirjan avulla pääsevät pikkukokit vauhtiin keittiössä. Ja mikä sen parempi kuin kotimaisten merkkien tuotteet pienessä lelukivijalkaliikkeessä. Iloinen Heppu sijaitsee Vantaan Flamingossa ja sieltä löytyy taatusti paras valikoima esimerkiksi uniikkeja puuleluja. Myös näitä Oppi&Ilo tuotteita pystyy tilaamaan esimerkiksi suoraa verkkokaupasta. Oppi ja Ilo tehtäväkirjat ovat olleet meidän suosikkeja, sillä tehtävät voi myös tehdä uudestaan.

joululahjat 2020

Joululahjat äidille

Kaikkia ihania kotimaisia sisustus brändejä löytyy jo pilvin pimein. Meillä oli pitkään Papurinon iso puinen maailmankartta seinällä, joka muuton yhteydessä jouduttiin ottamaan pois. Papurinolta löytyy esimerkiksi myös tällaisia pieniä puisia postikortin kokoisia karttoja omasta kaupungistasi, joka on myös ihana yksityiskohta vaikka kirjahyllyyn. Joka joulun suokkilahjat ovat uudet pyyhkeet kylpyhuoneeseen. Esimerkiksi Lapuan kunkereilta löytyy verkkokauppa täynnä upeita pellava-tencel pyyhkeitä. Vera-Veralta puolestaan löytyy kauniit pellavalakanat.

Lahjakortit eri yrityksiin on aina hyviä ideoita. Vinkkinä pukinkonttiin on kauneuspiste Taika Makeup & Hair:n lahjakortti. Siellä ystäväni Emilia loihtii kauniit hiukset ekologisilla tuotteilla. Ainutlaatuisia makuelämyksiä puolestaan tarjoaa Ravintola Backas, jonne kannattaa suunnata nyt joululounaalle.

Vesi pullo on must äidin varuste lähes joka tilanteessa ja ihania pulloja löytyy esimerkiksi VESI – verkkosivuilta. Itselle vaan iskee valinnan vaikeus, kun haluaisi kaikki nuo kaikki värit. LukLabel:lta puolestaan löytyy kaikki ihania juttuja paperista ja puusta valmistettuna. Paperinen kalenteri on edelleen tarpeellinen hyödyke. Myös kotimaisia astiasto merkkejä on lukuisia. Allekirjoittanut esimerkiksi kaipailee kermakkoa ja esimerkiksi tämä Arabian KoKo -kaadin on tyylikäs!

kotimaiset joululahjat 2020

 

Arkea helpottavat joululahjat

Jokaisen vanhemman unelma lahjat liittyvät asioihin millä voi helpottaa omaa arkea. Miten olisi, jos tänä jouluna tilaisit vaikka kahviyllätyksen säännöllisesti postiluukusta * Slurpin kautta, jolloin lahjasta on iloa vielä monena kertana ensi vuonna. Vanhempien rentoutuminen on puolestaan parasta arjen luksusta. Me ei olla esimerkiksi ikinä käyty  Naantali Spa:ssa, joka on varmasti myös huikea paikka joskus kokea. Myös matkailuala on tukalassa tilanteessa, sillä vapaa-ja työajan matkuilu on kuivunut. Black Friday tarjouksena Naantali Spa:sta löytyy  hotellilahjakortteja jopa 60% alennuksella perjantaina, * käy kurkkaamassa tarjoukset täältä

Mikä olisikaan ihanampaa työviikon päätteeksi kuin tulla puhtaaseen kotiin. Nyt myös Freska tarjoaa Black Friday tarjouksena 20 € alennusta ensimmäisestä siivouksestasi. *  Käy lunastamassa tarjous täältä.

Fiksuruuan lahjakortti on myös oikein hyvä lahjaidea pukinkonttiin. Samalla säästät 20–90 % ruokaostoksissasi ja vähennät Suomen ruokahävikkiä. Myös se, että joku muu suunnittelee viikon reseptit ja kauppaostokset puolesta on aika jees aina välillä. Ruokaboksi toimittaa illallisruoat valmiiksi mietittynä, valittuna, mitoitettuna ja kotiin kuljetettuna raaka-aineineen ja resepteineen.

arkea helpottavat joululahjat

Mitä joululahja toiveita teidän perheellä on tänä vuonna? 

*mainoslinkki

2 kommenttia

  1. Jasmin kirjoitti:

    Jos kirjoittaisit joulupukille kirjeen nyt, mitä siinä lukisi??

    https://jasukuvaa.blogspot.com/

    • maria_lovebeyondwords kirjoitti:

      Siinä varmasti olisi perheelle jokin kiva yhteinen lahja, missä päästäisiin viettämään laatuaikaa yhdessä jonnekin kivaan paikkaan 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *