Hae
Love Beyond Words

DIY-joulukalenteri lapsille

Minulla on ollut tapana tehdä perinteisen suklaalenterin lisäksi myös DIY-joulukalenteri, joka sisältää eri yllätyksiä. Herkkujen lisäksi sieltä löytyy   myös jouluista tekemistä sekä pieniä muita yllätyksiä. Välillä olen tehnyt joulukalenterin pussukoista lähtien itse. Esimerkiksi Clas Ohlsonilta löytyy tätä varten yleensä paperipussukoita. Nyt pongasin Lidlistä ihanan valmiin kangaspussukka kalenterin n. 7e hintaan, joten se toimii tänä vuonna yllätyskalenterina. Tätä varmasti tullaan käyttämään myös seuraavina vuosina, sillä pussukatkaan eivät katoa ympäri taloa tästä kalenterista, niin kuin edellisestä kalenterista. 😀

joulukalenteri lapsille

DIY-joulukalenteri

Mitä meidän DIY-joulukalenteri sisältää?

  • joulukuusen koristeita (sinä päivänä, kun tämä luukku avataan lapset saava koristella oman pikkukuusen)
  • joulusukat
  • terveellisiä hedelmäherkkuja
  • huulirasvaa
  • tarroja
  • glitterliimaa
  • limaa
  • piparkakkumuotti x2 (tälläin leivotaan pipareita ja/tai piparkakkutalo)
  • hammastahnaa (tehdään joulumaalaus ikkunaan)
  • suklaata

yllätyskalenteri lapsille

Kaikkia kivoja ja edullisia yllätyksiä löytyy esimerkiksi Tigerista. Myös kaikki askartelutarvikkeet ovat helppoja ja mieluisia juttuja tähän tarkoitukseen. Kalenteriin voisi myös piilottaa kaikkee muuta aktiviteettia kuten lupaus luisteluretkestä tai jouludiscosta. Meillä viime vuosina ainakin kaikki aktiviteetti luukut ovat olleet suosikkeja, sillä lapset innostuu kun päästään tekemään jotain spesiaalia ja hääreilemään joulupuuhien parissa. Voi olla, että lisäilen vielä joulukuun aikana jotain juttuja myös kalenteriin, sillä varmasti tullaan useampaan kertaan leipomaan joulutorttuja ja joku päivä on myös pakko päästä sinne luistelemaan.

Yllätyskalenteri on myös siitä hyvä, ettei sen tarvitse olla 100% valmis heti joulukuun 1. päivä, vaan luukkuihin voi keksiä yllätyksiä sitä mukaan kun jouluaatto lähenee. 

 

LUE MYÖS: 

Osta tänä vuonna joululahjat kotimaisilta yrittäjiltä

Kaksplus blogiverkoston joulukalenteri: DIY- Pyykkietikka on nopea ja käytännöllinen joululahja

Terveellinen jälkiruoka joulupöytään: Glögiraakakakku

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *