Hae
Love Beyond Words

Helppo joulukukka-asetelma

Joulukukka-asetelma on helppo ja edullinen jouluinen koriste kotiin. Jokaisella meistä on varmasti kotona nurkissa näitä joululahjaksi saatuja erilaisia kippoja ja kulhoja. Näin joulun aikaan niille löytyy paljon käyttöä. Niihin voi säilöä pipareita tai tehdä vaikka joulukoristeen.

Olen ihastanut kaikkiin luonnon materiaaleihin sisustuksessa, joten myös tähän tarvittavat elementit löytyvät suurimmaksi osin jo valmiina kotoa tai luonnosta.

joulukukka-asetelma

jouluKukka-asetelma

kirkas maljakko

hyasintti

multaa

sammalta

havuja

käpyjä

joulukoristeita

(led-valot)

Aloita laittamalla astian pohjalle vähän multaa. Mullan alle voi laittaa ruukkusoraa tai puun oksia, jolloin seisova vesi ei jää makaamaan kukkien juurelle. Sipulikukkaa kastellaan maltillisesti. Laita hyasintti multaan, jonka jälkeen lisätään sammalta mullan pinnalle. Sammal pysyy kauniin vihreänä pitkään, jos sitä kastelee säännöllisesti. Viimeistele asetelma mieluisilla joulukoristeilla ja tunnelmaa saa myös luotua led-valoilla.

joulukukka

LUE MYÖS:

Kaksplus blogiverkoston joulukalenteri: DIY- Pyykkietikka on nopea ja käytännöllinen joululahja

DIY – valkoiset kävyt

DIY: 3D- lumihiutaleet

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *