Hae
Love Beyond Words

Meille tulee uusi perheenjäsen

Meillä on enemmän tai vähemmän kuumeiltu. Erityisesti meidän ekaluokkalainen on haaveillut, että saataisiin taas uusi perheenjäsen. Pitkään tämä tämä kuumeilun kohde oli uusi vauva ja tätä pahensi ajoittain se, että minun usea kaveri sai vuosi sitten pikkuisen nyytin. Nyt näyttäisi kuitenkin vahvasti siltä, että pitkään jatkunut haaveilu, jankutus ja kinuaminen on tuottanut tulosta… ja myös isi on lämmennyt ajatukselle, että meille tulee pieni KANI vauva!

 oikea aika hankkia lemmikki

Meidän perheen tytöt rakastaa kaikkea pörröistä. Minusta olisi ihanaa asua eläinten keskellä ja myös neiti rakastaisi hoitaa 24/7 eläimiä. Aika ajoin ollaan leikitelty ajatuksella eri lemmikkien välillä. Tällä hetkellä se tuntuu oikealta ajankohdalta hankkia lemmikki nyt, kun olen etätöissä, jolloin minulla on aikaa vahtia uutta tulokasta koko päivä. Meillä on ollut nyt reilun vuoden hamsteri, jota lapset tykkää leikittää, antaa ruokaa ja myös häkin siivouksen neiti hoitaa omatoimisesti. Ainoa harmitus hamsterin kanssa on ollut, että se oikeestaan nukkuu koko ajan ja sitä näkee ihan pikkuisen hetken aina päivässä.

Uskon, että pikku kani tulee valloittamaan meidän kaikkien sydämet. Kani vaikuttaa juuri oikealta meidän perheelle. Se saa pomppia vapaana kotona useasti  ja kesäisin sille tullaan laittamaan ulkohäkki. Ehkäpä se tulee myös muuttamaan kesällä osaksi leikkimökkiin, josta se pääsee myös ulkoilemaan. Toki vielä jännittää, että minkälainen uusi perheenjäsen meille tulee.  Toiveena olisi, että kaniliini olisi todella seurallinen, joka viihtyisi myös siliteltävänä ja jaksaisi olla lasten touhuissa mukana. Neiti varmaan rakentelee sille päivittäin esteratoja ja muita aktiviteetteja 😀

Kääpiöluppakorva  on meidän ensimmäinen kani

Viikonloppuna tilattiin erilaisia tarvikkeita häkistä lähtien. On hassua miten paljon aina pienikin lemmikki tarvitsee tarvikkeita. Päädyttiin valitsemaan ensimmäiseksi kaniksi kääpiöluppakorva, joka vaikuttaa juuri sopivalta. Kääpiöluppakorvat ovat ystävällisiä, seurallisia ja rentoja. Yleensä ne ovat myös helppoja käsitellä. Toki rotukuvaus on voi olla ihan päinvastainen mitä tuleva kaveri sitten lopulta on. Tulen varmasti kertomaan lisää meidän tulevasta perheenjäsenestä kunhan saadaan se kotiin. Näillä näkymin meille muuttaa tämä uusi perheenjäsen helmikuun alussa. 🙂

Onko teillä kania lemmikkinä? Mitkä ovat parhaat vinkit mitä kannattaa huomioida kanin hoidossa? Minkä luonteisia kaniliineja teillä on? 

LUE MYÖS:

Lapsen ensimmäinen lemmikki

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *