Hae
Love Beyond Words

Entä jos mies päättääkin lastenjuhlien tarjoiluista?

Entä jos mies päättäisikin lastenjuhlien tarjoiluista? Olisiko silloin tarjolla sipsejä ja karkkeja? Vai tilaisiko mies pizzaa tai subista ison party platterin? Blogien sivuilla postaukset synttärijuhlista ovat aina viimeistä yksityiskohtaa harkittu, jossa kakku ja synttäriteema sointuu kauniisti yhteen. Voin sanoa, että äideistä on varmasti kuoriutunut tämän sosiaalisen paineen alla aikamoisia hirviöitä lasten synttäreiden alla. Ainakin allekirjoittanut tunnustaa, että synttäreiden teemaa, kakkua ja kaikkea muuta tarjoilua on mietitty hartaudella. Mutta onko lapselle oikeasti mitään väliä mitä sieltä pöydästä löytyy? Tajuaako esimerkiksi 1-vuotias onko sitä kakkua tehty monta vuorokokautta vai onko se ostettu tuntia aiemmin lähi marketista? 

mies päättää lastenjuhlien tarjoiluista

synttärikakku

Tänä vuonna olen tehnyt jo monta rohkeaa päätöstä ja yksi niistä on ollut, että en puutu meidän 4-vuotiaan synttäri järjestelyihin. En tehnyt kakkua, en käynyt kaupassa ostamassa tarjoiluastioita, en miettinyt minkälaiset keksit sopivat teemaan tai minkälaiset juhlavaatteet puetaan päälle. Mies halusi ehdottomasti päättää tänä vuonna kaikesta yksin. En sano, että tämä olisi yhtään sen stressittömämpi tapa minulle, sillä oikeasti musta on edes joskus kiva suunnitella mitä ruokia/tarjoiluita valmistetaan, sillä arkena yleensä mennään helpoimman kaavan kautta. Joten stressasin siis tällä kertaa, että tuleeko meille tänä vuonna pöytään yhtään mitään.

lastenjuhlat

Mitä pöydästä löytyy, jos mies päättää lastenjuhlien tarjoiluista?

Ainakin varmaa on se, että kun mies päättää kaikesta, niin mennään sieltä mistä aita on matalin. Eli tarjolla oli valmis kakkupohjaan tehtyä mansikkakermakakkua koristeltuna pihlaja-karkeilla. Tämän lisäksi tarjolla oli sipsiä, karkkeja ja keksejä suoraan kaupasta.

Eli tarjoilut oli takuuvarma hitti lapsille, sillä kaikki ainakin muistui 😀 Ensimmäistä kertaa ikinä mitään tarjottavaa ei ainakaan jäänyt seuraavaksi päiväksi eikä edes illaksi. Mikä on varmaan myös ihan positiivista ettei niitä kakkukapaloja tule syötyä montaa päivää putkeen.

Se, että saako mies päättää myös tulevaisuudessa lastenjuhlien tarjoiluista tai muusta siihen liittyvästä jää nähtäväksi. Ainakin tällä kertaa tähän ei mennyt monta päivää valmistelujen kanssa, mutta jäin kyllä kaipaamaan sitä että pääsee testailemaan uusia ideoita ja reseptejä 😀 Eli ainakin seuraavien juhlien vetovastuussa olen minä itse omavaltaisella päätöksellä. Seuraavat juhlat tosin taitavat olla meidän aikuisten tuparit, jos ja kun kesällä sellaiset päästäisiin järjestämään.

4v synttärit

Lue myös: 

Helppo jäätelökakku lasten synttäreille

Synttärikakku, jota et onnistu mokaamaan!

Flamingokakku

2 kommenttia

  1. miniswithstyle kirjoitti:

    Aivan mahtavaa! Meillä varmaan löytyisi melko samoja asioita kuin mitä itse ostan. Mun mies on hyvä leipoo joten kaikkea herkkua olis kyllä tarjolla.

    • maria_lovebeyondwords kirjoitti:

      Meilläkin mies varmasti osaisi tehdä myös vaikeampia juttuja, jos vaan katsoisi ohjetta, mutta se ei ikinä jaksa katsoa mitään reseptejä 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *