Hae
Love Beyond Words
Kaupallinen yhteistyö

Villa Muu – huvila keskellä satumaailmaa Juvalla

Kaupallinen yhteistyö: LaatuLomat

Meillä oli upea mahdollisuus päästä viettämään perheen yhteinen talviloma Villa Muu – huvilaan. Villa Muu sijaitsee Juvalla, Etelä-Savossa ja pääkaupunkiseudulta sinne ajelee noin kolmessa tunnissa. Haluttiin viettää koko perheen yhteinen hiihtoloma ns. epävirallisena aikana, sillä korona tuntuu edelleen jylläävan voimissaan, joten tuntui loogiselta reissata silloin kun koko muu Suomi ei lomaile. Meillä joulunaika meni kotioloissa, joten hiihtolomalle haluttiin päästä rentoutumaan johonkin ihan muihin maisemiin. Mökkiloma maagisessa miljöössä oli juuri sitä mitä kaivattiin hetkisen loppuvuoden jälkeen.

Villa Muu Juva

Villa Muu

Villa Muu on maaginen satumaailma metsän keskellä

Villa Muu on varastukseltaan erinomainen. Sieltä löytyy kaikki tarvittava 8 henkilön tarpeisiin. Lapsiperheen kannalta yksi oleellisimmista asioista ovat varmasti kuivauskaappi! 😀 Varsinkin näin märkään vuodenaikaan oli super luksusta saada aina varusteet kuivaksi ulkoilujen välissä. Pienemmille majoittujille sieltä löytyi myös syöttötuoli ja pinnasänky. Tilaa on 100 neliön verran, joten omaa rauhaa saa myös halutessaan sisällä. Kerroksia on 3, joista ylimmästä löytyy upea näköalatasanne, joka kiertää koko mökin ympäri. Sieltä löytyy myös pöytäryhmä, jossa varmasti kesällä on kiva vilvoitella saunan jälkeen tai syödä aamupalaa. Sauna oli erityisesti meidän perheen miesten makuun. Kiuas on puulämmitteinen Iki-kiuas, josta sai ihan taivaalliset kosteat ja pehmeät löylyt. Koska muumitalo on pyöreän muotoinen, niin kaikki huoneet myös saa omat twistinsä tästä. Huoneita pääsee katselamaan LaatuLomien nettisivuilta tästä.

puulämmitteinen iki-kiuas

Grillimaja

Yksi ylellisyys on myös talvilämmin grillimaja, joka on erillinen rakennus sillan toisella puolella. Siellä on mukava grillailla näin talviaikaankin lämpimästi sisätiloissa.

Grillimajan ylhäältä löytyy myös parvi. Kesäaikaan ympäristön kruunaa kaunis järvimaisema. Varustukseen kuuluu myös ulkopelejä, kuten sulkkisverkot ja mölkky. Näin talviaikaan majoittujien käytössä on myös pulkat. Myös suksia pystyy vuokraamaan loman ajaksi. Meillä ainakin neiti innostui tällä reissulla hiihtämisestä, että täytyy varmaan itse panostaa omien suksien hankintaan ensi talveksi, josko kohta päästäisiin tekemään kahdestaan kunnon hiihtolenkkejä. Mikäs sen parempaa, kun hiihdellä metsän keskellä katsellen kauniita lumisia maisemia. Tämän jälkeen on ihana pysähtyä taukopaikalle ja grillata siinä makkarat ja juoda kuumaa mehua.

Juva on pieni ja monipuolinen kunta Etelä-SUOMESSA

Tämä oli ensimmäinen kerta, kun käytiin Juvalla ja se oli yllättävän monipuolinen paikka eri aktiviteettien suhteen. Näin talvisin on helppo harrastaa kaikkea ulkona turvallisin välimatkoin, kuten hiihtämistä. Latuja löytyy Juvalta paljon, ja esimerkiksi ison lumisateen jäljiltä nämä oltiin keretty jo aamuksi ajella latukoneella. Myös Villa Muun mökkitie on hyvä paikka lapsille treenata hiihtämistä, sillä siinä on pitkä pätkä suoraa ja mäkiä, jossa ei kule muuta liikennettä. Juvalta löytyy myös Hasamäki, jonne LaatuLomien asiakkaat saavat -10% alennuksen hissilippuihin. Hasamäellä pääsee siis laskettelemaan ja pulkkailemaan. Meille riitti tällä kertaa pulkkamäeksi mökin pihassa oleva silta.

Juvalta löytyy Sampolan vesiliikuntakeskus, jossa oli turvallista käydä erityisesti päiväseltään. Lasten mielestä se oli ehkä paras uimahalli missä ollaan käyty, sillä siellä sattu olemaan juuri sopivan kokoinen iso liukumäki, josta molemmat lapset uskalsivat laskea yksin. Myös lasten allas oli todella turvallinen ja iso. Meidän koululainen on viime aikoina rohkaistunut paljon uimisen suhteen, joten sieltä löytyi myös todella monipuolisesti erilaisia välineita uimisen opetteluun. Tavoitteena on ennen kesää oppia uimataito, joten toivottavasti päästäisiin pian jatkamaan tämän opettelua myös uimakoulun puolella.

Vehmaan talli

Käytiin loman aikana myös tutustumassa paikalliseen ratsastustalliin: Vehmaan talli. Tallilta sai todella ystävällisen ja leppoisan kuvan, joka kuuluu savolaiseen luonteeseen. Tämä onkin ihan parasta, kun meidän koululaiselle tuli todella tervetullut olo  heti alkuunsa ja hän sanoikin, että tämä oli varmasti paras ratsastustunti ikinä!

Alekoodi  korkeatasoiseen Villa Muu huvilaan

Villa Muu on Juvalaisen perheyrityksen LaatuLomien huvila. LaatuLomilla on majoitettu vastuullisesti jo 25 vuoden ajan. Ylellisen kodikkaissa huviloilla ja huoneistoissa lomailu onnistuu rennosti myös korona-aikana.  Sijainti on rauhallisella maaseudulla ja kaikissa kohteissa on toimiva wi-fi yhteys myös esimerkiksi etätöiden tekoon. Korona on helppo unohtaa hetkeksi, kun muita ihmiskontakteja ei välttämättä ole ollenkaan.

Uskon, että tämä meidän kohteena ollut  Villa Muu ei enempää esittelyjä tarvitse, sillä nämä postauksen ulkokuvat varmasti kertovat kuinka maaginen satumaailma on kyseessä. Mikäli kaipaatte pientä irtiottoa arkeen, niin nyt saat

Villa Muu huvilaan  10% alennuksen, kun varaat lomasi

14.2.21 mennessä koodilla LOVE10

VARAA LOMASI TÄSTÄ LINKISTÄ

Kaupallinen yhteistyö: LaatuLomat

9 kommenttia

 1. Outi Karita kirjoitti:

  Onpas ihanan näköinen paikka! ?

  Outi Karita
  https://outikarita.vaikuttajamedia.fi

  • maria_lovebeyondwords kirjoitti:

   On lumoava paikka! Tuolla varmasti viihtyy myös kesäaikaan, kun on ihan erilainen maisema silloin 🙂

 2. Heidi kirjoitti:

  Aivan ihanan näköistä tuolla. Ihana toi sininen talo <3

 3. Diiskuneiti kirjoitti:

  Ihana paikka! Mä haluan tuollaisen talon itselleni 😀

  • maria_lovebeyondwords kirjoitti:

   Oli kyllä maaginen paikka! Kelpais itsekin asua tuollaisessa 😀 Lapset olivat erityisesti innoissaan, kun oli monta kerrosta 😀

 4. villananna kirjoitti:

  Onpa upeaa, tuo talo aivan mahdottoman suloinen 🙂

  • maria_lovebeyondwords kirjoitti:

   No eikö! En ollut itsekään uskoa silmiäni, että tälläinen paikka on olemassa! 🙂

 5. Mira / Blinger shimmer -blogi kirjoitti:

  Aivan ihana talo. Tuolla varmasti viihtyy <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *