Hae
Love Beyond Words

Talven Ihmemaa Vermossa

Talven Ihmemaa tarjoaa upeita talven elämyksiä Vermo Areenalla Espoossa. Kymmenen tuhannen neliön aktiviteettialueelta löytyy mm. huskyajelua, keppihevosrata, curlingia, pulkkamäki, frisbeen heittoa ja poneja. Alueella voi myös paistaa makkaraa nuotion äärellä sekä lämmitellä kuuman mehun kanssa lämmitetyssä teltassa.

huskyajelu

keppihevosrata

Talven Ihmemaa on avoinna  14.3. asti

Näin korona-aikaan kaikki tapahtumat, kun on ollut pannassa niin oli kyllä niin virkistävää käydä taas pitkästä aikaa lasten kanssa tekemässä jotain erilaista. Todella iso alue sekä se, että sisälle pääsee hallitusti vain lipunmyynnin kautta takaavat sen, että alueella on tilaa liikkua. Missään pisteellä ei ollut tungosta. Alueen turvatoimiin on kiinnitetty erityistä huomiota ja myös isot wc-tilat löytyvät sisätiloista päärakennuksesta.  Talvikeskus on auki päivittäin aamusta iltaan, jolloin  myös ihmiset jakaantuvat tasaisemmin koko päivän ajaksi.

Vermo Areenalle Espoon Leppävaaraan on helppoa saapua omalla autolla, bussilla tai junalla. Alueella on iso maksullinen pysäköinti jossa on n. 100 autopaikkaa.

haliponit

curling

talven ihmemaa Vermo

Lapin huskyt vetonaulana

Meidän lasten suosikki juttu oli tottakai koiravaljakkoajelu husky-koirilla. Husky-yrittäjät ovat tällä hetkellä pulassa Lapissa, joten onneksi osa koirista on saanut tekemistä täällä pääkaupunkiseudulla. Huomasi kyllä miten hyvin koulutettuja koirat olivat, sillä yksikin antoi kaikenikäisten lasten rapsutella ja yhden pienen taaperon alkaessa itkeä oli koira heti lohduttamassa. Husky ajelu olisi varmasti itsellekin ihan super kokemus jossain upeissa Lapin maisemissa. Toivottavasti tällaisella tempauksella saataisiin myös lisättyä  suomalaisten tietoisuutta myös husky-yrittäjien osalta.

talven ihmemaa

Talven Ihmemaassa kerkeät vielä hyvin vierailemaan tämän talven aikana, sillä se on auki vielä 14.3 asti joka päivä!  Ihan täydellinen aktiviteetti esimerkiksi hiihtolomalle! 🙂

LUE MYÖS: 

Villa Muu – huvila keskellä satumaailmaa Juvalla

TOP 10 talvipuuhat, joita lapset rakastavat!

Villa Elfvik – koko perheen helppo retkikohde Espoossa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *