Hae
Love Beyond Words
Kaupallinen yhteistyö

Garmin Lily – tyylikäs ja pieni älykello

Kaupallinen yhteistyö: Kulta-Center

Alkuvuodesta julkaistiin uusi Garmin Lily älykello mallisto, jota naiset ovat odottaneet! Mun on pakko heti alkuun tunnustaa, että en ole ennen tätä omistanut ainuttakaan älykelloa, sillä en ole ikinä ollut kelloihmisiä. Jotenkin ajatus siitä, että iso ja muodoton älykello puristaa kädessä yötä-päivää tuntui ahdistavalta, mutta Lily kellon sattuessa kohdalle oli pakko laittaa omat ennakkoluulot romukoppaan.

Lily on ainutlaatuinen älykello: naisellinen, tyylikäs  ja se sisältää kaikki tärkeät hyvinvointi- ja liikuntaominaisuudet.

Garmin Lily mallisto

Naisellisen tyylikäs älykello

Garmin Lily kellon mielyttävin ominaisuus on sen siro ja pieni koko. Kello kulkee matkassa huomaamatta, enkä ole kiinnittänyt ranteessa olevaan kelloon myöskään yöllä ollenkaan huomiota. Lilyn runko on halkaisijaltaan vain 34 mm ja ranneke on paksuudeltaan  14 mm. Lily on saatavissa Kulta-Centerin sivuilla Classic- tai Sport-mallissa.  Valitsin itselleni Classic-mallistosta musta/kultaisen kellon. Älykello täydentää jokaisen asukokonaisuuden olipa sitten kyseessä ravintolaillallinen tai spinning-tunti. Ranneke on valmistettu italialaisesta nahasta ja runko on ruostumatonta terästä, jonka värinä on mustan nahkarannekkeen kanssa kauniisti sointuva tummanpuhuva kullan sävy. Älytoiminnot ovat piilossa tyylikkään kuvioidun näytön alla silloin, kun niitä ei käytä. Toiminnot saa näppärästi esille käden heilautuksella tai koskettamalla näyttöä.

Suomen luonto

Älykello arjessa mukana

Aloitin helmikuussa pari haastetta: herkuton helmikuu ja juoksuhaaste, joka tähtää 10km matkaan. Älykello on ollut loistava apuri näitten osalta. On mielenkiintoista nähdä ihan konkreettisesti kellosta miten paljon aktiivisuus on lisääntynyt pienten lenkkien myötä, vaikkei ne olekaan vielä pituudeltaan kovin pitkiä. Älykellon avulla pystyy myös mittaamaan helposti treenin sykkeitä sekä seuraamaan automaattisen GPS avulla matkan pituutta. Myös sykeseurannalla pystyy helposti seuraamaan kehitystä, kun kuntoa saa kohotettua pikkuhiljaa eikä sykkeet nouse enää niin helposti treenin aikana.

Teen päivätöikseni istumatyötä, joten aktiivisuus arjessa päivisin on pääsääntöisesti todella vähän. Uskon, että älykello kannastaa myös pitämään niitä pieniä taukoja tai tekemään happihyppelyn ruokatauon aikana, jos kello näyttää päivän askelmääräksi klo 11 aikaan alle 100.

Minulle on myös ollut mielenkiintoista nähdä miten pitkiä yöunia konkreettisesti tulee nukuttua. Vaikka etätyö on lisännyt arkeen tunteja, kun aikaa ei tarvitse käyttää niin paljon erilaisiin siirtymiin työn-päiväkodin-kodin välillä. Siltikään uniaikaa ei monesti tule ainakaan sitä 8h, kun nukkumaan ei vaan malta mennä ajoissa.

Garmin älykellot Garmin Lily Kulta-Center

Garmin Lily – tärkeimmät ominaisuudet

Garmin Lily älykello hyödyntää alan johtavaa Garmin-hyvinvointi- ja liikuntatekniikkaa kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin tukemisessa. Tärkeimmät ominaisuudet oman hyvinvoinnin ja aktiivisuuden seurantaan ovat olleet:

Jopa 5 päivän akunkesto

Hyvinvointitietojen seuranta seuraa mm. päivittäistä aktiivisuutta, stressitasoa, energiatasoa, hengitystä, naisten kuukautiskiertoa, nesteytystä, unta ja sykettä.

Edistynyt unen tarkkailu jakaa unijaksot kevyeen, syvään ja REM-unen vaiheeseen. Lilyn Stressin seuranta kertoo, onko päiväsi rauhallinen, tasapainoinen vai stressaava. Kellosta löytyy stressin hallinnan tueksi opastettu hengitysharjoittelu.

Älykkäät ilmoitukset pitävän ajan tasalla saapuvista viesteistä ja puheluista. Yhteensopivaan Android-puhelimeen yhdistettynä pystyt myös vastaamaan tekstiviesteihisi kellolla.

Älykello on vesitiivis, eli se soveltuu myös uintiin.

Jatkuva aktiivisuuden seuranta, josta pystyy seuraamaan mm. askelmäärä, kulutettuja kaloreita,ja tehominuutteja.

Urheilusovellukset mm. joogaa, pilatesta, kardio- ja juoksumattotreeniä varten.

Lily yhdistyy yhteensopivan älypuhelimen GPS:ään ulkoilmassa tehtyjen kävely-, juoksu- ja pyörälenkkien, jne. seurantaa varten. Puhelimesta/kellosta ei tarvitse erikseen aloittaa suoritusta, sillä kello tunnistaa sen automaattisesti.

Musiikin hallinta. Voit vaihtaa kappaletta tai säädä äänen voimakkuutta suoraan kelloltasi!

Tuusula

Alekoodi Garmin Lily älykelloon

Lue lisää Garmin Lilyn ominaisuuksista Kulta-Centerin sivuilta tästä linkistä. 

Kulta-Centerin sivuilta saat 5% alennusta  alekoodilla: MARIA5

Kulta-Centerillä on myös ilmainen toimitus suoraan kotiovelle! Kokemuksesta voin sanoa, että toimitus on myös super nopea ja paketti on saattanut olla jo seuraavana päivänä oven takana.

Garmin Lily älykello

Onko teillä älykelloa?

Mitkä ovat olleet sen tärkeimmät ominaisuudet?

Lue myös:

XPLORA -Lapsen turvallinen ensimmäinen puhelin

Herkuton helmikuu

Kaupallinen yhteistyö: Kulta-Center

8 kommenttia

 1. Anna/Kello neljän aamukahvi kirjoitti:

  en omista enkä koe tarpeelliseksi 🙂

  • maria_lovebeyondwords kirjoitti:

   Joo, eihän tämä varmastikaan ole kaikille sellainen hankinta, mikä on pakko olla 🙂

 2. Henna kirjoitti:

  Monipuolinen postaus tää! Mä oon pitkään miettinyt Apple watchin ostamista, mutta vielä en ole raskinut. Mutta ehkä joskus! 🙂

  • maria_lovebeyondwords kirjoitti:

   Kiitos! 🙂 Kyllähän aina kaikki hankinnat vaatii vähän sulattelua, ennen kuin tekee varsinaisen ostopäätöksen 🙂

 3. Mira / Blinger shimmer -blogi kirjoitti:

  Löytyy Fitbit Versa 2, en osaisi olla enää ilman 😀

 4. villananna kirjoitti:

  Ei ole minulla älykelloa, kun en oikeastaan tarvitse sellaista mutta olen todella mielenkiinnolla seurannut keskustelua älykellojen ympärillä, sitä ei tiedä vaikka joskus tarvitsen sellaista.

  • maria_lovebeyondwords kirjoitti:

   Hyvähän se on seurailla, jos tulee joku sellainen älykello markkinoille mikä on sellainen mikä oikeesti tuntuu tarpeelliselta 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *