Hae
Love Beyond Words

DIY: Maailman halvin hiustenhoitoaine

Uskoisitko, että paras ja halvin hiustenhoitoaine syntyy kuivakaapin raaka-aineesta. Oikeastaan tarvitset siihen vain yhtä raaka-ainetta veden lisäksi! Olen viimeiden vuoden ajan värjännyt kasviväreillä ja kampaajani Emilia Taika Makeup & Hairista vinkkasi tästä. Nyt varmaan haluat jo tietää mikä tämä salainen hoitoaine on, joka saa hiukset kiiltämään. Se on 100% luonnonllinen: omenaviinietikka. Viime vuosina olen huomannut, että erityisesti talvella hiukset meinaavat kuivua päänahkaa myöten. En ole huomannut eroa käyttäessäni perus hoitotuotteita, mutta etikan jälkeen ero näkyi jo ensimmäisen käyttökerran jälkeen.

hiustenhoitoaine

Omenaviinietikka palauttaa hiuksiin kauniin kiillon ja pehmeyden. Se myös  ehkäisee bakteeri- ja sienitulehduksia, mikä edesauttaa hilseen poistamista ja ehkäisyä. 

Omenaviinietikka on 100% luonnollinen hiustenhoitoaine

Omenaviinietikan vaikutus on lähes samanlainen kuin kalliimpien hiustenhoitoaineiden. Se ei pelkästään siloita ja anna kiiltoa hiuksille, vaan se myös ehkäisee mm. hilsettä ja pitää huolta siitä, että päänahan hyödylliset, hoitavat öljyt eivät katoa pesun yhteydessä.

Monet tekijät voivat myös vaikuttaa siihen, että hiuspohjan normaalissa ph-arvossa, joiden myötä hiukset ovat hauraat ja menevät helposti takkuun. Itseasiassa jotkut kaupasta ostettavat hiustenhoitotuotteet voivat jopa vahingoittaa päänahkaa ja hiuksia, sillä ne muuntavat elimistön luonnollista pH-tasoa.Etikka palauttaa hiusten pH-arvon ihanteelliselle tasolle (4 – 5,5). Tämän myötä myös hiusten katkeilu ja haaroittuminen vähenee huomattavasti.

Omenaviinetikka stimuloi verenkiertoa päänahassa ja hiustupissa, joka tehostaa samalla  hiusten luonnollista kasvua.

Omenaviinietikalla on antibakteerinen ja sieniä tappava vaikutus, joka auttaa ehkäisemään hilseen, bakteerien ja sienien kasvua päänahassa. Päänahka ei kutise, kuivu tai punoita.

omenaviinietikka hiustenhoitoaine

Näin valmistat hoitoaineen omenaviinietikasta

Tarvitset

2dl  vettä
2 rkl omenaviinietikkaa

Valmistus ja käyttö

Kaada vesi ja omenaviinietikka suihkepulloon ja ravista.

Suihkuta etikka hoitoainetta  hiuksiin shampoopesun jälkeen. Suihkuta liuosta joka puolille hiuksia aina päänahkaa myöten hieroan sormenpäillä kevyesti. Anna vaikuttaa pari minuuttia ja huuhtele.

Lue myös:

Hiusten kasvivärjäys tuo upean kiillon hiuksiin

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *