Hae
Love Beyond Words

Makuuhuoneen uusi ilme kalkkimaalilla

Muistatteko, kun viime vuoden lopussa maalattiin olohuoneen seinä kalkkimaalilla? Samalla saatiin myös kalkkimaali makuuhuoneen maalausta varten. Colornovan valikoimasta löytyi täydellinen sävy myös makuuhuoneeseen ja päädyttiin hieman erilaiseen väriin mitä normaalisti. Meillä ei ole ikinä ollut tummaa seinää, joten jännityksellä odotin miltä lopputulos tulisi näyttämään Charcoal-sävyllä. Lopputulos oli kuitenkin vielä ihanempi mitä olin haaveillut, sillä se tuo ihan täydellisesti esiin huoneen muut värit ja materiaalit. Huoneesta ei tullut yhtään liian synkkä mikä oli pelkona.

makuuhuone jälkee

kalkkimaalilla maalaaminen

Kalkkimaalilla maalaus on helppoa

Olen totaalisen rakastanut kalkkimaalaukseen sillä se on super helppoa! Ei tarvitse jännittää että lopputuloksen pitää olla tasaisen, sillä kalkkimaalilla maalatessa lopputulos on sitä parempi mitä rosoisempi ja epätasaisempi pinta on. Viime kerralla minulla oli maalaus assarina koululainen ja tällä kertaa meidän  4-vuotias kuopus pääsi toimimaan työnjohtajana. Tälläisista jutuista jää varmasti lapsillekin kivat muistot, sillä yhdessä tekemisen fiilis muistuu aina mieleen, kun katsoo itse maalattuja seiniä. Jos kalkkimaalilla maalaamisen tekniikka kiinnostaa, niin kannattaa lukea aikaisempi postaus aiheesta täältä.

Laitan tähän kuvan myös lähtötilanteesta, josta näkee aika hyvin miten paljon maali muuttaa huoneen ilmettä.

makuuhuonen ennen

Colornova kalkkimaali

Luonnon materiaalit ovat myös muuten esillä makuuhuoneessa, sillä pellavan tyylistä materiaalia on verhoissa sekä päiväpeitossa. Jyskistä puolestaan löysin tämän bambusta tehdyn riippuvalaisimen. Yhdelle seinustalle laitoin myös Poster Storen heinikko aiheisen julisteen. Aikaisemmassa asunnossa meillä oli super pitkä seinä, johon olin laittanut ihanan kollaasin julisteita. Tässä uudessa asunnossa ei ole tahtonut löytyä oikein paikkaa mistään niin isolle kollaasille, mutta onneksi olen saanut ripoteltua näitä muutamaan eri paikkaan, sillä julisteet ovat edelleen todella kivoja mielestäni.

kuivakukkakranssi

 

Kaiken kaikkiaan olen jälleen ihan super tyytyväinen lopputulokseen! Ja omasta mielestä makuuhuone tuntuu nyt valmiilta. Ainoa juttu minkä ehkä jossain vaiheessa tulen hankkimaan sinne on se juuttimatto. Seuraavaksi meillä on isona projektina terassi ja oma piha, josta puuttuu tällä hetkellä vielä kaikki.

Makuuhuone

 

Lue myös: 

Seinän maalaus kalkkimaalilla

Laminaatin asennus omaan kotiin

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *