Hae
Love Beyond Words

Pääsiäisaskartelu – tipun pesät

Pääsiäisaskartelu tänä vuonna oli pikkuiset tipujen pesät. Jokaisessa juhlapyhässä on jotain erilaista taikaa näin lasten myötä, sillä se antaa boostia keksiä jotain arjestä poikkeavaa. Näin pääsiäisen aikaan lapsista on parasta istuttaa rairuohoo itsetehtyihin kippoihin ja koristella asunto pääsiäisteemalla. Selasin jokin aika sitten aiempia postauksia liittyen pääsiäisasrteluihin ja sain idean tästä munankuorimaljakosta. Siihen löytyy yleensä tarvikkeet kotoa, sillä tarvitset vain suihkepullon, ilmapallon, vettä, sokeria, talouspaperia ja juomalasin.

pääsiäisaskartelu

Pääsiäisaskartelu tarvikkeet

Ideana on asetella papereita ilmapallon päälle ja suihkutella kiehautettua vesi-sokerilientä päälle. Kerroksia kannattaa laittaa niin paljon, että ilmapalloa ei paljon näy alta. Tässä askartelussa peitettiin koko ilmapallo jättäen ihan pieni reikä yhteen kohtaan. Tämän jälkeen tipujen pesän annetaan kuivua. Päivän tai parin päästä  tehdään reikä ilmapalloon, jotta pallo saadaan tyhjäksi. Lopuksi tipujen pesään leikataan saksilla isompi reikä, että asukkaat mahtuvat kotiin.

Tätä askartelua on hauska tehdä lasten kanssa, sillä kuka nyt ei tykkäisi suihkutella sumutepullolla. Askartelu on myös super helppo ihan minkä ikäisten kanssa vaan ja lopputulos näyttää kaikilla ihan samalta.

Pääsiäissuunnitelmia

Meillä ei ole tänä vuonna pääsiäiseksi mitään erityisiä suunnitelmia, niinkui ei ole tyyliin ollut monena muunakaan viikonloppuna viime aikoina (ehheheh). Luultavasti etsitään jokin kiva uusi retkikohde ja tehdään sinne retki. Ehdotuksia otetaan siis vastaan! Lisäksi voisin ottaa itseäni niskasta kiinni ja tehdä oikeen viimeisen päälle pääsiäismenun ihan jälkkäriä myöten.

Miten te vietätette tänä vuonna pääsiäistä? 

pääsiäisaskarteluna pesä tipuille

Lue myös:

DIY – maljakko pääsiäiseksi

DIY – puput sukista

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *