Hae
Love Beyond Words
Kaupallinen yhteistyö

Helppohoitoiset terassikalusteet

Kaupallinen yhteistyö: on24

Lumien sulettua hankintalistalta löytyi ensimmäisenä terassikalusteet, sillä muutettiin viime marraskuussa ensimmäistä kertaa asuntoon missä on myös oma pieni piha. Meillä piha-alueen suunnittelu lähti liikkeelle siitä, että tilaa jää niille asioille mitä koko perhe tykkää tehdä: kesäisin on ihana ruokailla terassilla, lapsille tulee olla tilaa leikkiä ja omalla pihalla on kiva myös kasvattaa esimerkiksi jotain hyödyllisiä yrttejä.

helppohoitoiset terassikalusteet

ruokailuryhmä terassille

Kesällä terassi on yksi huone lisää

Oma terassi on kesällä kuin toinen olohuone. En voi sanoin kuvailla kuinka paljon tämä helpottaa meidän arkea. Olemme saaneet nauttia nyt viikonlopun kesäfiiliksestä koko päivän kotipihalla ja mikään ei vedä vertoja sille, että koko päivän saa viettää ulkona puuhaillen! Oman pihan rakentaminen on vielä kesken, mutta viime viikolla saapuivat ne tärkeimmät eli terassikalusteet.

Uskon, että tänä kesänä meidän pihalla tullaan viettämään paljon ihania kesäpäiviä ja -iltoja yhdessä kavereiden kanssa. Nyt on myös mahdollista nollata oma päivä yksin rauhassa omalla terassilla katsellen auringon laskua ja kuunnella hyvää musiikkia. Mikään ei myöskään nyt estä vaikka kutsumasta extempore jotain kaveria iltaviinille terassille muun perheen tehdessä iltapuuhia sisällä! Miten luksusta!

Lapsuuden kodissa meillä oli iso piha ja tilaa missä temmeltää. Koska asumme kerrostalon alimmassa kerroksessa, niin huomioon täytyy ottaa myös tekijöitä sen osalta ja ihan kaikkia ideoita ei voi toteuttaa. Lapsiperheen ykköskriteerinä yleensä on, että kaikki asiat ovat mahdollisimman helppohoitoisia.

kesä ja terassi

Helppohoitoiset terassikalusteet

Löydettiin on24.fi -verkkokaupasta ihan täydelliset terassikalusteet meidän tarpeisiin. Materiaalin suhteen meillä oli kriteerinä se, että kalusteet ovat mahdollisimman huoltovapaita ja niitä on helppo liikutella ja varastoida. Meille on myös tärkeää, että kokonaisuus on ajattoman kaunis. Muotoilussa saa olla jotain twistiä, jota ei ehkä jokaiselta naapurilta löydy. Kun silmiini osui nämä Butterfly -puutarhatuolit, niin tiesin että olen löytänyt etsimäni. Kauniin ulkomuodon ansiosta, ne sopivat myös helposti sisäkäyttöön. Niistä saa talvisin lisä istumatilaa pöydän ääreen, jos on isompi porukka kylässä, sillä istumatila on yleensä aina kortilla perhejuhlissa. Butterfly tuolit on valmistettu muovista, joten ne ovat lähes kokonaan huoltovapaat. Ne on myös helppo pinota kasaan pienempään tilaan esimerkiksi talven tullen. Rakastan myös muotoilussa sitä, että niissä ei ole mitään koloja jonne jäisi jotain likaa jumiin, sillä ne on valmiiksi kasatut, joten  mitään saumakohtia ei ole.

pinottavat puutarhatuolit

Puutarhapöytä on nimeltään Keter Lima, joka on valmistettu polypropyleenistä ja on muotoilultaan yksinkertaisen kaunis. Pöytä kestää erilaisia säänvaihteluita ja uv-säteilyä. Puutarhapöytä on myös yksinkertainen purkaa kahteen osaan, joten sen saa tarvittaessa säilöön varastoon talven ajaksi. Sekä tuolit että pöytä puhdistetaan kostealla liinalla.

on24 terassikalusteet

puutarhakalusteet

Kesä tule jo!

Tämä kesä menee varmasti vielä aika pitkälti Suomen rajojen sisällä, joten nyt on aika tehdä omasta kesäpihasta sellainen, että siellä voi nauttia täysillä suomen kesästä.  Miten ihanaa, että tämä kesä on vasta edessä! En malta odottaa lämpimiä aamuja ja aamukahveja omalla terassilla. Tämä terassi tarjoaa varmasti huikeat puitteet kaikille lämpimille kesäilloille ja yöttömille öille! Kesä tule jo!

aurinkotuoli terassille

Onko teillä ajankohtaista uudistaa terassin kalusteita? Kannattaa kurkata On24.fi -verkkokaupan puutarhakaluste valikoima, joka on todella monipuolinen. Siellä on myös paljon tuotteita alennuksessa tällä hetkellä.  

Saatiin viikonloppuna terassin ja piha-alueen laittaminen hyvälle mallille. Seuraavaksi vuorossa on jotain kivaa lapsille ja istuttamis puuhia. 

Lue myös: 

Makuuhuoneen uusi ilme kalkkimaalilla

Vielä kerkeät istuttaa kukkasipulit

 

Kaupallinen yhteistyö: on24

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *