Hae
Love Beyond Words

DIY maljakko soodamaalilla

Tiesitkö, että soodamaalilla saa aikaan hienon keramiikka tyylisen pinnan vaikkapa lasipulloon? Tätä diy-projektia varten sinun tarvitsee vain ekaksi tyhjentää viinipullo ja sekoittaa hieman valkoista akryymaalia ja soodajauhetta keskenään. Askarteluvinkki on yksinkertainen toteuttaa myös lasten kanssa ja tällä samalla idealla voit maalata minkälaisia ruukkuja tai lasipurkkeja, joista saat kivoja tai ruukkuja kukille.

diy maljakko

Soodamaalilla maalus

Akryylimaaleja on monen hintaisia ja tähän projektiin kelpaa ihan hyvin se halvin vaihtoehto. Myös värivaihtoehtoja on lukuisia. Kun oikea sävy on löytynyt kaupasta, niin maaliin lisätään ruokasoodaa sen verran, että seos on puuromainen. Soodan avulla  maalipintaan tulee rouheaa tekstuuria.

Anna maalin kuivua ja voit tarvittaessa maalata työsi vielä toisen kerran.

soodamaalilla maalaus

Minä olen jo pitkään etsinyt kaupoista juuri tuon tyylistä maljakkoa kukille tuloksetta ja lopulta ratkaisu olikin jo valmiina kotona. Tällä tavalla voi myös kivasti hyödyntää kaapin viinipulloa uudelleen. 😉

Nyt vaan ideoimaan omaa maljakkoa kesäkukille. Keli ainakin on tulevana viikonloppuna ei niin kesäinen, joten maalausprojektin kanssa aika varmasti menee kivasti.

soodamaali maljakko

Lue myös:

DIY – taikahiekka

Helppohoitoiset terassikalusteet

DIY: Maailman halvin hiustenhoitoaine

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *