Hae
Love Beyond Words
Kaupallinen yhteistyö

Rottinkituoli on täydellinen lukupesä

Kaupallinen yhteistyö: on24

Nyt jos koskaan on aika heittää romukoppaan mielikuva, että rottinkituoli olisi jotenkin vanhanaikainen juttu! Olen jo pitkään haaveillut rottinkituolista, joka a)sopii kodikkaasti sisustukseen ja b) siinä on oikeesti mukava löhöillä ja istua. On24.fi verkkokaupasta löytyi tämä bohohenkinen rottinkituoli. Rottinkikalusteet toimivat sisustuksessa katseenvangitsijana ja myös  sopivat monenlaiseen tyyliin, ovat ekologisia sekä kestäviä. Nämä ovat myös erinomainen valinta omalle terassille.

Rottinkituoli on lukunurkkaus

RottinKikaluste on katseenvangitsija

Rottingin voi helposti yhdistää monenlaiseen sisustukseen. Voit yhdistää siihen moderneja kalusteita, itämaisia vivahteita tai muita luonnonmateriaaleja. Rottinkituoli nousee parhaiten esiin vaaleaa taustaa vasten. Rottinki sopii myös suomalaiseen tunnelmaan ja on erinomainen valinta myös vaikka kesämökille. Kotiin  saa myös ripauksen etelän rantaloman tuntua rottinkikalusteiden avulla, jos siihen yhdistää vaikka palmunlehtiä seinälle ja hieman trooppisia kuoseja.

Rottinkikalusteet sopivat myös ulkokäyttöön

Rottinkikalusteet sopivat myös ulkokäyttöön, mutta ihan kaikenlaisia suomen sääolosuhteita ne eivät kestä. Ne kannattaa pitää esimerkiksi pois paahtavasta auringosta ja ottaa aina sateella turvaan. Turvallisinta on kantaa kesäillan tullen rottinkiset kalusteet sisälle tai lasitetulle terassille, jotta ne ovat turvassa aamukasteelta.

rottinkituoli

on24.fi rottinkituoli

Rottinkituoli on tunnelmallinen lukupesä

Meillä asustaa ekaluokkalainen, jonka tärkeimpänä koulutehtävänä on ollut lukutaidon oppiminen. Ekaluokalla lukemiseen innostetaan ja sitä tulisi harjoitella mielellään päivittäin edes hetken aikaa. Tälläinen korimainen rottinkituoli on ihan täydellinen lukupesän ominaisuudessa. Meillä valitettavasti ei ole hirveesti neliöitä asunnossa, joten tätä tuolia ei voi sijoittaa mihinkään rauhalliseen kohtaan. Luulen, että se innostaisi paljon enemmän myös lukemaan, jos tälläinen rauhallinen lokaatio olisi jossain kodin kulmassa. Miten ihana olisikaan laittaa tuohon tuolin viereen pieni kirjahylly, josta valita satukirja ja sitten kaivautua pehmeään pesään sitä lukemaan. Ja myös aikuisille tuollainen pesä on täydellinen paikka rentoutumiseen. Silmät kiinni  jonkun ihanan äänikirjan tai spotifyn parissa.

Mikäli olet haaveillut omasta rottinkisesta katseenvangitsijasta, niin kannattaa kurkata On24.fi -verkkokaupan  valikoima, joka on todella monipuolinen.

rottinkituoli on katseenvangitsija

Lue myös:

Makuuhuoneen uusi ilme kalkkimaalilla

Helppohoitoiset terassikalusteet

Kaupallinen yhteistyö: on24

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *