Hae
Love Beyond Words

DIY kuivakukkakranssi

Olen haaveillut upean massiivisesta kuivakukkakranssista. Näitä saisi varmasti myös tilattua suoraan kukkakaupasta, mutta päätin tehdä sellaisen itse. Tosin kovin massiivinen kranssista ei tullut, mutta mielestäni siitä tuli just hyvä täydentämään makuuhuoneen ilmettä.

kuivakukkakranssi

Viime aikoina olen innostunut kaikista luonnonmateriaaleista sisustuksesta: juuttimatoista, rottinkihuonekaluista, viherkasveista, pellava tekstiileistä jne. Kaikki viherkasvitkin olisi aivan ihania kotona, mutta en tajua miten ne kuolevat minulla jo hetken käsittelyn jälkeen. Nyt olen ihme kyllä onnistunut pitämään ulkona kukkia hengissä ja jopa loppuvuodesta istuttamani kukkasipulit ovat nousseet maan pinnalle ja ovat tällä hetkellä upean näköiset.

boho makuuhuone

Kuivakukkakranssi makuuhuoneen keskipisteenä

Kuivakukkakranssi on todella simppeli tehdä. Etsit vaan sopivat kuivakukat ja pyörittelet  kukkanippuja rautalangalla kranssirenkaan ympärille. Nämä kuivakukat satuin löytämään Tokmannilta, mutta kuivakukkia löytyy myös monesti kukkakaupoista. Kranssin voi myös kesällä tehdä esimerkiksi tuorekukista.  Minulla kesti jonkin aikaa metsästää rottinkinkinen kranssirengas, joka olisi sopivan kokoinen. Parolan rottingin verkkokaupasta löytyi lopulta tähän tarkoitukseen sopiva kranssirengas. Tämä kaunis lavantelin sävy  sopii täydellisesti makuuhuoneessa olevan kalkkimaalin sävyyn ja on ihanan ajaton.

diy kuivakukkakranssi

Lue myös:

Makuuhuoneen uusi ilme kalkkimaalilla

Vielä kerkeät istuttaa kukkasipulit

Yksi kommentti

  1. Jasmin kirjoitti:

    Huomenta! Haastan sinut tekemään blogiisi postauksen lempiblogeistasi! Mieti mitä blogeja luet ja listaa niistä parhaimmat! Me tarvitsemme kesäksi luettavaa!?

    https://jasukuvaa.blogspot.com/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *