Hae
Love Beyond Words
Kaupallinen yhteistyö

Aurora Hut Kuopiossa – ainutlaatuinen matkailu elämys

Kaupallinen yhteistyö: BeneOne Oy

Meillä oli mahdollisuus päästä miehen kanssa testaamaan upeaa Aurora Hut lasi iglua Kuopiossa. Ollaan nähty kuvia kyseisestä igluista Lapin maisemissa, joten oli ilo huomata, että tämä elämys oli saatu tuotua myös upeisiin Savon maisemiin Kallaveden ylle. Mikäs sen ainutlaatuisempaa kuin nauttia Suomen luonnosta näköala paikalla – eli keskellä sitä. Aurora Hut on 12-kulmainen lasiseinäinen neljän vuodenajan igluvene. Yöpymiskokemus kaikkine luonnon ilmiöineen on ikimuistoinen.

Aurora Hut Kuopio

Aurora Hut – ekologinen luksus majoitus luonnon keskellä

Aurora Hutissa matkailu elämys viedään ihan uudelle tasolle. Kaikki arjen stressitekijät voi jättää pois ja keskittyä ainoastaan katsomaan veden liikettä isoista lasiseinistä. Välillä voit pulahtaa uimaan omalta laiturilta tai nauttia auringonpaisteesta. Majoitus on myös ekologinen vaihtoehto, sillä Hutin käyttösähkö syntyy aurinko- ja biopolttokennoilla ja lämmitys uusiutuvalla polttoaineella. Hutista löytyy USB-latausmahdollisuus, WiFi ja keittonurkkaus.

Aurora Hut lasi iglussa

Huttiin toimitetaan todella runsas aamiainen kylmäsäilytys laatikkoon saapumisen yhteydessä omien toiveiden mukaan. Meillä ainakin aamiainen oli jopa hotelliaamiaiseen verrattuna todella spesiaalimpi. Se sisälsi mm. perus leipätarvikkeet, leikkeleet, juustot, raparperi-smoothieta, jugurttia-marjoja-mysliä, kuusenkerkkäjuomaa sekä omia lemppareita savustettua lohta, leipäjuustoa ja lakkahilloa!  Parasta aamupalassa oli kuitenkin itse elämys, että sen pystyi nauttimaan omalla pikku laiturilla Kallaveden yllä. Lisämaksusta on myös saatavilla runsas iltapala!

Aamiainen Aurora Hutissa

Aamiainen laiturilla

Palvelut Kuopion Hutin läheisyydessä

Kuopiossa Aurora Hutin läheisyydestä löytyy todella monipuoliset palvelut. Heti laiturin päästä pystyy vuokraamaan erilaisia vesiurheiluvälineitä, kuten sup-lautoja ja kajakkeja tai vaikka sähköpyörän! Kaikki nämä pystyy varamaan etukäteen Kuopio Water Sport Centeristä.  Meillä oli käytössä sähköpyörät, jolla päästiin huristelemaan ympäri Kuopiota katselemassa omia opiskelu aikojen maisemia.

E-fatbike Kuopio vuokraus

Mikäli haluat keskittyä lomalla kokonaisvaltaiseen rentoumiseen, niin mahdollisuus on ostaa  vieressä sijaitsevasta BeneOne hoitolasta juuri sinun tarpeisiin sopiva hoitokokonaisuus. Se voi olla vaikka konaisvaltainen stressinpoisto hoito, johon kuuluu 60 minuutin hieronta ja neurosonic-teknologialla toteutettu hoito aistihuoneessa.

Aurora Hut

Kallavesi Kuopio

Aurora Hut Kuopiossa sijaitsee aivan sataman tuntumassa, joten illasta voi lähteä esimerkiksi Saaristokaupungin risteilylle, tutustua Kuopion monipuolisiin Fine Dining ravintoloihin, vierailla Kuopion torilla tai mennä nauttimaan päivästä viereiselle Väinölänniemen uimarannalle, jonne on laitettu vähän aikaa sitten upeita palmuja! Myös Kuopiosta löytyy näin kesäisin erilaisia tapahtumia, johon majoituksen Aurora Hutissa voi helposti yhdistää.

Kuopio satama

Koe yötön yö igluveneessä

Voit varata nyt oman Aurora Hut elämyksen Kuopiossa tarjoushintaan 239e/vrk (norm. 350e/vrk). Tarjous on voimassa 2.7.2021 asti. Pääset tutustumaan lisää iglu veneeseen tästä linkistä. Hut on myös mahdollista siirtää toiseen lokaatioon sovittaessa. Yöpyminen Hutissa on myös turvallista korona-aikana, sillä sisään pääsee  koodilla ja halutessaan hutilla voi olla ihan omassa rauhassa. Majoitu luonnon ehdoilla luontoa kunnioittaen suoraan Savon sydämessä!

 

Kaupallinen yhteistyö: BeneOne Oy

2 kommenttia

  1. Mikko / Matkalla Missä Milloinkin kirjoitti:

    Yövyttiin kevättalvella Aurorahutissa Nuorgamissa itsekin: https://www.matkallamissamilloinkin.com/lasi-iglu-nuorgamissa-eramaan-rauhassa/

    Oli huippukokemus tuo Nuorgam, uskon että tuollainen kokemus igluveneessä olisi myös ikimuistoinen!

    • maria_lovebeyondwords kirjoitti:

      WOW! Katsoin postauksesi ja tuo kokemus näyttää niin upealta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *