Hae
Love Beyond Words

Pieni kotieläintila Tuusulassa

Pieni kotieläintila on ihastuttava maatila Tuusulassa. Käytiin siellä ensimmäistä kertaa viikonloppuna ja lapset tykkäsivät super paljon! Kotieläintilalla järjestetään 1.5h välein ohjattuja kierroksia, jossa pääsee tutustumaan tilan eläimiin lähietäisyydeltä. Parasta tietenkin on päästä itse eläinten aitauksiin rapsuttelemaan ja halimaan eläimiä. Suosikki rapsutettavia olivat tällä reissulla lasten mielestä jättikani, lampaat, aasit, poni, eli toisin sanoen kaikki. 😀 Ohjattu kierros teki kotieläintila vierailuun paljon enemmän, sillä oli mielenkiintoista päästä kuulemaan eläinten tarinaa ja mielenkiintoisia faktoja niistä.

lammas laitumella

lapset ja lampaat

vuohi kotieläintilalla

Kotieläintilalla on paljon tilaa liikkua ja siellä viihtyy vaikka koko päivän. Alueelta löytyy myös kiva leikkipaikka, jonka vieressä voi syödä omia eväitä tai grillailla. Tilalta on mahdollisuus ostaa myös kahvilaherkkuja, sillä vanhassa tallirakennuksessa sijaitsee idyllinen Kahvila Onni. Tilaa on kahvitteluun on reilusti terassilla tai sisällä kahvilassa kahdessa kerroksessa. Nettisivujen mukaan myös klo 13.15 olisi satutuokio. Tätä ei tajuttu mennä kuuntelemaan.

kahvila onni

pieni kotieläintila leikkipaikka

Tällä kertaa myös molemmat lapset pääsivät ratsastamaan, sillä talutusratsastusta järjestetään myös koko päivä oikealla ratsastuskentällä. Olipa meidän poikakin yhtä hymyä, kun pääsi oikean hepan kyytiin! Saas nähdä onko meillä pian kaksi heppahullua. Enkä yhtään ihmettele, sillä on se heppailu varmasti todella terapeuttista puuhaa.

kotieläintila tuusula

aasi

Pieni kotieläintila sijaitsee Tuusulassa

Pieni Kotieläintila on avoinna 1.6. – 1.8. ti-su klo 10-17. Suosittelen kyllä käymään, jos mahdollista. Se sijaitsee suht lyhyen ajomatkan päässä pääkaupunkiseudulla Tuusulassa.

Mikä on teidän suosikki kotieläintila? 

Lue myös: 

Kesäsuunnitelmat vuonna 2021

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *