Hae
Love Beyond Words
Kaupallinen yhteistyö

Kaverit mukaan mansikkapellolle

Kaupallinen yhteistyö: Marjatila Juhmo

Nyt kannattaa äkkiä suunnata mansikkapellolle, sillä mansikan pääsato on jo kypsynyt. Nämä upeat hellekelet ovat olleet suotuisia myös mansikoiden kypsymiseen kannalta, sillä sesonki on nyt kaksi viikkoa etuajassa! Kannattaakin pakata ämpärit autoon ja lähtee nyt pellolle, sillä mansikat ei myöskään luultavasti helteiden takia välttämättä pysy kauaa hyvänä. Me tehtiin eilen aamuinen mansikan keruu retki yhdessä kavereiden kanssa Marjatila Juhmoon, joka sijaitsee Tuusulassa. Sinne on nopea ajalla mistä vaan puolelta pääkaupunkiseutua vaikka vaan keräämään iltapala mansikat. 

mansikkapellolla on kivaa

Ota mukaan kaverit mansikkapellolle

Viime vuonna teimme retken mansikkapellolle perheen kesken. Se oli ensimmäinen kerta, kun olimme itse lasten kanssa poimimassa mansikoita. Kokemus oli super kiva, joten haluttiin jatkaa tätä perinnettä myös tänä vuonna. Tänä vuonna napattiin myös kaverit mukaan. Mikäs onkaan sen kivempaa kuin mennä yhdessä porukalla fiilistelemään kesää mansikkapellolle. Välillä on kiva keksiä lasten kanssa jotain ihan muuta, mitä ei normaalisti tule tehtyä. Mansikkapellolla voi olla just sen ajan mikä tuntuu hyvälle. Voit kerätä pikku ämpärin herkutteluun tai viettää vaikka koko päivän siellä eväiden kera. 

marjatila juhmo

tuusula mansikkatila juhmo

Tällä hetkellä mansikat ovat super isoja ja niitä on PALJON! Meillä kesti ehkä 20 minuuttia kerätä tuo iso ämpäri täyteen. Se on juuri sopiva aika esimerkiksi ensikertalaisille (ja lapsille), sillä pellolla ei tarvitse viettää useita tunteja putkeen. Jotenkin siinä on vaan se oma fiilis, kun poimii itse mansikat ja herkuttelee sitten niitä illalla sellaisenaan tai leipoo vaikka mansikkakakun. 

Itsepoimituilla marjoilla on myös tunnearvoa, sillä talvipakkasella on mukava maistella mansikoita, muistella mennyttä kesää ja ihanaa retkeä mansikkapellolle. Käymällä itse keräämässä mansikat voi myös suoraan vaikuttaa  ostettavien marjojen laatuun.

Tuli myös mieleen, että myös ihan aikuisten kesken retki mansikkapellolle olisi ihan huippu kivaa! Ekana kerättäisiin korit täyteen mansikoita ja sitten mentäisiin jonnekin veden ääreen herkuttelemaan kuohuvan kera. 

lapset ja mansikat mansikkaämpäri

Mansikan pääsato on kypsynyt

Pakastimet huutaa nyt kipeästi täydennystä, joten nyt on juuri oikea aika  käydä täydentämässä mansikkavarastot. Marjatila Juhmo on  Tuusulan Ruotsinkylässä sijaitseva mansikan itsepoiminta- ja suoramyyntitila. Myös Tuusulan Myllykylästä löytyy myös toinen mansikkatila. Herkulliset Polka-mansikat maksavat itsepoimien 5,90 € / kg! Valmiiksi poimitut mansikat ovat 32 € / 4 kg ja 15 € / 1,5 kg. Päivittäin on myös tarjouksia mansikkalaatikoista. 

Kannattaa seurata Marjatila Juhmoa myös facebookissa ja instagramissa, sillä sinne päivittyy jatkuvasti tarjouksia myynnissä olevista mansikoista.

mansikan itsepoiminta

Oletko sinä käynyt poimimassa itse mansikoita? 

Lue myös:

Viime kesäisestä postauksesta pääset lukemaan omista ennakkoluuloista mansikan itsepoimintaa kohtaan, sillä muistot koko päivän helteisestä ja paarmojen täytteisestä mansikkapellosta ei aina ole niin kultaisia. 

Mansikan itsepoiminta on kivaa!

Kaupallinen yhteistyö: Marjatila Juhmo

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *