Hae
Love Beyond Words

Tauko

Huh, miten nopeasti aika on mennyt. Yhtäkkiä on kulunut 2 kuukautta edellisestä postauksesta. Olen pitänyt tarkoituksella taukoa kirjoittamisesta, sillä blogiin saa menemään yllättävän paljon aikaa, joten halunnut ottaa vähän etäisyyttä ja tutkailla mitä kaikkea sillä ajalla tekeekään. No tosiasiassa en ainakaan näiden kahden kuukauden aikana ole tehnyt yhtään mitään fiksua iltaisin, sillä kirjoitan pääsääntöisesti klo 21.00 jälkeen, joten nyt olen vain löhönnyt sohvalla ja katsonut telkkaria. Mikä ei sekään ole huono, että keskittyy pelkästään yhteen laittteeseen kerralla.

Yksi asia on kuitenkin muuttunut, sillä ei ole tarvinnut miettiä aiheita mistä kirjottaisi. Huomasin tässä viime aikoina, että alkoi olla super vaikea miettiä postaus aiheita. Kirjoittaminen ei ollut enää niin rentoa, vaan aloin miettimään liikaa. Jokaisella postauksella piti olla joku merkitys. Ja tosiasiassa viime aikoina myös aiheet ovat vähentyneet merkittävästi, sillä en koe omaksi kirjoittaa lasten kuulumisista ja omasta elämästä ei saa ehkä niin hirveetä sisältöä jaettua. 😀

Mitkä asiat tuovat sinulle positiivista energiaa?

Tämä oli luultavasti ensimmäinen kerta 8 vuoteen, kun olen pitänyt näinkin pitkän tauon kirjoittamisesta. Yleensä olen pyrkinyt kirjoittamaan viikottain. Tauko on tehnyt hyvää, sillä viime aikoina alkoi kirjoittaminen tuntua enemmän stressaavalta kuin vapauttavalta tavalta purkaa ajatuksia. On hyvä tutkailla aina omaa fiilistä ja miettiä mitkä asiat tuovat sitä positiivista energiaa omaan elämään. Elämä on liian lyhyt tuhlattavaksi se sellaisiin asioihin mistä ei nauti siinä hetkessä.

Jos katsotaan aikajanaa 8 vuoden aikana, niin blogi on tuonut niin paljon positiivisia asioita elämään:  paljon uusia tuttuja sekä paljon uusia vuorovaikutustaitoja. En olisi niin taitava kirjoittamaan tai tietäisi niin paljon somemarkkinoinnista, jos en olisi kulkenut tätä polkua. Blogin avulla olen joutunut laittamaan itseni monesti likoon: mm. markkinoimaan omaa osaamista ja tekemään paljon mielenkiintoisia yhteistyöjuttuja. Ihan mieletön matka jo tähän asti! En myöskään olisi näin avoin kertomaan rehellisesti omista fiiliksistä tai osaisi ajetella asioita monipuolisesti eri kanteilta. Kirjoittaminen on kyllä erittäin tehokas keino saada selkeytettyä omia ajatuksia, joten sitä kannattaa tehdä vaikkei julkista blogia olisikaan.

hyvinvointi

Paras sijoitus on oma hyvinvointi

Tänä vuonna olen tehnyt isoja muutoksia oman hyvinvoinnin eteen. Alkuvuodesta  vaihdoin työpaikkaa sellaiseen paikkaan, joka vastaa enemmän intohimoani työelämässä. Jo pelkästään tämä vapautti paljon energiaa pohtimaan myös muita asioita millä voisin parantaa omaa hyvinvointia. Sillä totuus kuitenkin on, että lapset alkaa olla jo niin isoja, että on pikkuhiljaa aikaa kaivaa myös ne omat jutut esiin ja mennä kohti niitä unelmia!

Ennen kesää tein jälleen ison päätöksen ja aloin treenaamaan yhdessä pt:n kanssa. Olin jo liian monta kertaa aloittanut ja lopettanut heti samantein treenaamisen, joten päätin että nyt jos koskaan siinä päätöksessä on pysyttävä. Nyt tätä matkaa ollaan tehty jo reilu 3kk ja täytyy sanoa, että olen niin fiiliksissä! Alan taas löytämään sitä itseluottamusta myös omaan kroppaan mitä oli ennen lapsia. Olo ei ole niin epämukava, turvonnut ja ahdistunut mitä se on ollut. Voisin kirjoittaa tästä aiheesta lisää ihan erikseen, sillä haluan jakaa tuloksia ja onnistumisen fiilistä myös eteenpäin. Paras sijoitus on sijoittaa omaan hyvinvointiin! Tätä projektia pystyy seuraamaan myös instagramissa @mmarialove , jonne päivittelen muutenkin enemmän kuulumisia.

Mitkä on sun top3 positiivista asiaa elämässä?

Välillä hyvä pysähtyä ja miettiä mitkä on ne  top3 asiaa, mitkä tuo sun arkeen tällä hetkellä onnistumista ja positiivista fiilistä. Mulla ne voisi olla:

  1. Olen löytänyt taas säännöllisen liikunnan ilon, josta on tullut oma säännöllinen harrastus tooodella pitkästä aikaa!
  2. Minulla on työ, johon on kiva palata aina loman jälkeen.
  3. Arki kotona menee hyvin. Lapset on ihanassa iässä, joten niiden kanssa on super helppo tehdä erilaisia reissuja, kyläillä jne. Ja on vielä siinä iässä, että pääsääntöisesti vielä lähtee mielellään mukaan retkille. 😀

Mutta miten sinun syksy on lähtynyt käyntiin? 

Minä koitan myös innostua näin syksyn tullen taas neulomisesta, josko saisi vaikka jotain pehmeää tehtyä myös pukinkonttiin! Jatkan myös blogin kirjoittelua vähän rennommalla otteella ja postailen sillon kun tulee hyvä kirjoitus flow jostain aiheesta.

Tähän loppuun vielä pieni kohta biisistä, joka kuvastaa hyvin sitä että elämä on nyt! 

”Elämä on nyt
Se on tuuli joka tarttuu mun hiuksiin
Eikä se kysyny
Et haluunko tyynempää vai hurrikaanii
Mut elämä on nyt
Se on maa joka kengänpohjii kuluttaa
Enkä mä aio tanssia sitä vaan kotona salaa
Tänään mä en aio jäädä miettii
Sitä kaikkee mitä mul oli eilen
Sun vastaajaan en jätä viestiä
Mä aion pöydillä tanssii
En ole yksin, mä oon itsenäinen
Haluun oman tieni onneen etsiä”

Titta- Elämä on nyt

Aurinkoista viikkoa! 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *