Hae
Love Beyond Words

Baby shower juhlat hotelli St. Georgessa

Viikonloppuna juhlittiin ihanan ystävän Baby Shower juhlia hotelli St. Georgessa. Niin harvoin ylipäätään tulee järjestettyä mitään aikuisten juhlia, joten tälläiset jutut on niin ainutlaatuisia hetkiä, vaikka pyritään ystävien kesken aina järjestämään juhlia aina kun siihen on aihetta ja  uusi tulokas vauva jengiin on todella iso syy järjestää jotain todella ainutlaatuista. Hotelli St. George tarjosi aikuisten juhliin ainutlaatuisen miljöön, sillä huoneet ja tunnelma oli todella rauhottava. Myös Spa osasto oli tehty aikuiseen makuun, eikä aamupalallakaan näkynyt juoksevia lapsia. Tälläinen rauhallinen rentoutuminen ystävien kesken tekee  hyvää ennen hyppyä vauvarumbaan.

it's a boy

Mitä kaikkea Baby Shower juhlat sisälsi?

Meidän ystäväpiirissä on jo monta pienokaista, joten olen onneksi päässyt osallistumaan useampiin juhliin. Juhlien suunnittelu ja odottaminen on ihan parasta! Ja mikä ihaninta, kun pääsee yhdessä fiilistelemään tulevaa isoa muutosta elämässä. Näissä juhlissa voi puhua luvan kanssa niin paljon kuin haluaa omista pikku muruista. Mutta mitä kaikkea muuta juhlissa tehdään kuin höpistään vauva-arjen haasteista yön pikku tunneille asti? Meidän juhlat menivät jota kuinkin näin.

Paikka

Meillä oli tällä kertaa helppo tehtävä saada kaikki koristeet ja tarjoilut ajoissa paikalla, sillä paikkana oli hotelli. Kenenkään ei tarvinnut tehdä etukäteen suursiivousta ja järjestää kotia tyhjäksi. Ainoa mitä tarvitsi järjestää oli hoitaa vapaapäivä työpaikalta ja saada myös tuleva isä mukaan juoneen.

Hotel St. George

tarjoilut

Yleensä tarjoilut hoidetaan aina nyyttärihengessä, mikä on näppärää, sillä kenenkään ei tarvitse ahertaa koko aamua keittiössä. Ruoka tilattiin myös Woltilla suoraan huoneeseen, joten saatiin keskittyä vain ainoastaan siihen olennaiseen: eli rentoutumiseen.

Baby Shower kakku

nyyttärit

Ohjelma

Perinteisisti juhlissa on aina jotain kivaa vauvoihin liittyvää ohjelmaa ja niin oli myös meillä.

Baby-visa ja unelmakartta

Vauvan mitat, syntymäpäivä, nimi yms. näitä valmiita pohjia löytyy paljon netistä. Täytettiin tiedot vihkoon ja jokainen sai täyttää myös unelmakartta tyylisesti oman sivun vihosta leikellen aiheeseen sopivia kuvia ja sanoja lehdistä.

10 sekunnin arvauksia vauva-arjesta

Tuleva äiti sai myös selittää 3 ensimmäistä sanaa  mitä tuli mieleen vauva-aiheisiin liittyen. Aikaa oli ainoastaan 10 sekunttia. Myös nämä vastaukset ikuistettiin vihkoon.

Boon Nam ravintola

Boon Nam aamiainen

Polaroid kamera

Digiaikana tulee enää super harvoin kehitettyä kuvia, joten meillä oli mukana polaroid kamera, jolla saatii räpsittyä kuvia illasta ja liimattiin ne myös vihkoon mukaan.

Vauvakuva arvaus

Jokainen vieras toi myös oman vauvakuvan ja tulevan äidin tuli arvata kuka oli kuvassa. Nähtävästi näytetään edelleen ihan samoilta, sillä kaikki meni oikein 😀

Vaippakakku

Lahjat olivat piiloteltuina perinteiseen vaippakakkuun, jonne olin itse väsännyt neulomalla tupsupipon. Tai oikeastaan meidän 8-vuotias teki pipoon tupsun ja hän innostui projektista niin, että keksi siitä bisnes idean. Kuulemma meidän pitää laittaa firma pystyyn, jossa minä neulon pipot ja neiti tekee tupsut.

Spa hemmottelu

Päästiin myös rentoutumaan saunaan ja Spahan.

St. George Spa

Hotel St. George Spa

Mikä parasta niin tällä kertaa ilta ei päässyt loppumaan kesken. Yleensä vauvajuhlissa aika loppuu kesken, sillä ohjelmaan ja herkutteluun menee aikaan. Nyt, kun aikaa oli myös yö ja aamu, niin aikaa jäi myös siihen höpöttelyyn. Aamulla vielä käytiin ahkerana 2 aamuvirkun kanssa salilla ennen luksus aamupalaa.

Oletko sinä ollut Baby Shower juhlissa? Mikä on ollut mieleen painuvin ohjelmanumero? 

LUE MYÖS: 

Flamingokakku

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *