Hae
Love Beyond Words
Kaupallinen yhteistyö

Haltia Lake Lodge tarjoaa Glamping telttailua myös talvisin

Kaupallinen yhteistyö: Haltia Lake Lodge

Voisitko kuvitella nukkuvasi yön teltassa talvella? En minäkään ennen kuin viikko sitten pääsimme tyttäreni kanssa testaamaan uusia Glamping  telttoja Espoon Nuuksiossa sijaitsevassa Haltia Lake Lodgessa.

Glamping telttailu

Glamping-majoitus on telttailua hotellimukavuuksin. Voit majoittautua luonnon keskellä, kuullen sateen ropinan ja luonnon äänet. Samalla kuitenkin voit nukkua yösi pehmeässä sängyssä. 

Glamping telttailua Nuuksiossa

Espoossa sijaitseviin Glamping telttoihin on mahdollista majoittautua myös talvella. Paikka sijaitsee vain puolen tunnin ajomatkan päästä Helsingin keskustasta, joten myös pääkaupunkiseudulta pystyy hurauttamaan nopeasti keskelle luonnon rauhaa. Näin talvisin Glamping tarjoaa upeita elämyksiä talvisissa metsä maisemissa ja jos sää sallii aukeaa ylläsi tähtitaivas.

glamping finland

Lodge Glamping -teltat ovat varustetasoltaan korkealaatuisia. Niistä löytyy  Unikulman sängyt sekä  lämpimät untuvapeitot. Näiden peittojen alla ei tullut kylmä pakkasella, vaikka huone luonnollisestikaan ei ole täysin sisätilan lämpötiloissa. Huoneista löytyy ilmastointi, lämmitys, sähkö, WC, vettä,  jääkaappi, vedenkeitin ja terassi.  Myös peseytymään pääsee vieressä olevaan Lodge 1 saunaosastolle. Sieltä löytyi myös hienot puitteet esimerkiksi yritysten kokoustiloiksi.

ekologinen wc

WC Glamping teltassa

Haltia Lake Lodge kokoustila

Lodge 1 saunaosasto

Haltia Lake Lodge panostaa ekologisuuteen

Haltia Lake Lodge tähtää hiilineutraalisuuteen vuoden 2023 aikana.  Jo rakennusvaiheessa osa kalusteista ja materiaaleista on hankittu kierrätettynä ja hotelli käyttää 100% tuulivoimaa. Hotelli hyödyntää  paikallisia pientoimijoita hankinnoissaan ja kierrättää kaiken.

Forest Lounge & Bar

Forest Lounge & Bar on tunnelmallinen olohuone

Luonto on ihme

Minun 8-vuotias tyttäreni osasi kuvailla kauniisti retkemme päätteeksi yhteistä elämystämme sanoin ”ihailen luonnon ihmeitä”. Kumpa jokaisella olisi ajatus siitä, että luonto on ainutlaatuinen ihme ja sitä pitää arvostaa. Kaikki erilaiset kokemukset luonnon keskellä auttavat meitä tuomaan lähemmäksi luontoa ja näkemään sen ainutlaatuisuuden. Monesti me tavoittelemme mukavuuksia, vaikka suurin elämys voisi olla ympärillämme koko ajan.

glamping suomi

Haltia Lake Lodge Glamping

Tämä yhteinen kokemus oli todella ikimuistoinen. Haltia Lake Lodgessa pidetään myös tärkeänä sitä, että suljetaan hetkeksi kaikki muut mahdolliset ärsykkeet ympäriltä, jolloin aikaa jää vain luonnon aistimiseen. Meidän retkeen sisältyi mm. saunomista, herkuttelua, toisille kampausten tekoa, kirjojen lukemista, piirtelyä ja teehetki. Seuraavana päivänä suuntasimme ihan vieressä olevaan Suomen luontokeskus Haltiaan. Sieltä löytyy todella paljon koettavaa kaiken ikäisille. Hotellista lähtee myös useat eri luontopolut Nuuksion kansallispuistoon. 1km päässä sijaitsee myös Poropuisto, jossa pääsee näkemään ihka oikeita poroja!

Haltia Lake Lodge järjestää vierailleen myös monipuolisia elämyksiä. Voit mm. varata kynttilätyöpaja aktiviteetin, yogata tai meloa kanootilla Nuuksion maisemissa tai käydä ohjatulla sighseeing retkellä. Nuuksioon voi myös tutustua vuokraamalla fatbiket. Tekeminen ei takuulla lopu siis kesken.

Visit Espoo

Alekoodi glamping-majoitukseen

Sain vielä jaettavaksi alekoodin, jolla pääset majoittumaan tässä upeassa glamping teltassa hintaan 270e/yö alakoodilla LOVEBEYONDWORDS. Koodi on voimassa maaliskuun 2022 loppuun asti. Tässä siis hyvä lahjavinkki esimerkiksi pukinkonttiin. Pääset varaamaan majoituksen tästä.

Suomen luontokeskus Haltia – kaikki Suomen kansallispuistot saman katon alla

Sorlammen luontopolku – sopiva reitti lasten kanssa

Kaupallinen yhteistyö: Haltia Lake Lodge

2 kommenttia

  1. Mikko / Matkalla Missä Milloinkin kirjoitti:

    Näyttää kivalta paikalta, jossa mekin viihtyisimme. Olimme edellisenä kevättalvena Nuorgamin Kaldoaivissa: https://www.matkallamissamilloinkin.com/lasi-iglu-nuorgamissa-eramaan-rauhassa/ Mutta näköjään kivasti luonnonhelmaan pääsee helposti myös näin etelämmässä Suomessa!

    • maria_lovebeyondwords kirjoitti:

      Kyllä! Suomassakin on varmasti lukuisia paikkoja elämyksille. 🙂 Mutta tämä telttaelämys on ainoa laatuaan Etelä-Suomessa. Ei kyllä yhtään ollut pääkaupunkiseudun hälinä mielessä tuolla paikassa 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *