Hae
Love Beyond Words
Kaupallinen yhteistyö

Turvallista lomailua pupuhoitolassa

Kaupallinen yhteistyö: Pupuhoitola pikkuystävät

Samaan aikaan kun me lomailtiin Syötteellä, niin myös meidän Luna pupu pääsi omalle lomalle Pupuhoitolaan. Näin pitkälle ajomatkalle ei ollut järkevää ottaa lemmikkiä, joten lemmikin lomahoito oli järjestettävä muulla tavoin. Koin mielyttävämmäksi vaihtoehdoksi etsiä hänelle oman hotellin, kuin että joku olisi käynyt kerran päivässä nopeasti antamassa hänelle meidän kotona ruokaa. Pupuhoitola Pikkuystävät on juuri sellainen paikka mihin puput voi tuoda turvallisin mielin lomahoitoon. Pupuhoitola sijaitsee Espoon Olarissa ja siellä lomailee pelkästään puput. Tämä tekee pupujen lomaviikosta entistä stressittömämpää, kun hoitolassa ei kuulu esimerkiksi kissojen ääniä.

pupuhoitola espoo

Pupuhoitola, jossa voi lomailla pupumaisesti

Meille se tärkein kriteeri oli, että Luna-pupun hoitopaikka olisi mahdollisimman kodinomainen. Se pääsisi oleilemaan isossa asumuksessa ja pomppimaan säännöllisesti myös vapaana. Selailin eri paikkojen vaihtoehtoja, mutta monessa paikkaa olisi hoitolassa majaillut myös muita eläimiä tai ympäristö ei vaikuttanut kovin rauhalliselta. Jaloitteluhetket saattavat jäädä lyhyiksi, jos hoitolassa on paljon muitakin asiakkaita tai muuta toimintaa.  Myös hoitajan pitäisi olla tottunut käsittelemään pupuja ja tietää pupun oikeanlaisen ruokavalion.

Pupuhoitola Pikkuystävän tiloissa asumuksia on viidelle lomalaiselle kerrallaan, joten pupujen on mahdollista saada yksilöllistä huomiota. Hoito on mahdollista järjestää oman tarpeen mukaan joko päiväksi tai vaikka pariksi viikoksi. Lomalaiset pääsevät pomppimaan vapaana turvallisesti asumuksen ulkopuolella 2h aamuisin ja 2h iltaisin. Hintaan kuuluu heinä, tuoreruoka, pelletit sekä muut tarvikkeet. Ainoa mitä tarvitsee tuoda on lemmikki sekä mahdollisesti jotain tuttuja ja turvallisia leluja kotoa.

eläinhoitola espoo

Puput saavat tilavan asumuksen loman ajaksi

Pupuhoitola Pikkuystävien tiloissa pupuille on eri kokoisia asumuksia. Neljä asumusta on kooltaan 130×73,5x140cm ja isoin asumus on kooltaan 150cm x 150cm. Tilat pidetään päivittäin siistissä kunnossa ja kanin lähdettyä kotiin asumukset desinfioidaan aina uutta majoittujaa varten. Omaa hotellihuonetta on mahdollista sisustaa myös kanille tutuksi ja turvalliseksi esimerkiksi matoin ja pyyhkein.

Samassa tilassa toimii myös Eläintarvike pikkuystävät verkkokauppa, josta voi tehdä täydennyksiä kanitarvikkeiden ja ruokien suhteen.

pupuhoitola pikkuystävät

Ammattitaitoinen hoitoja pupulle loman ajaksi

Pupuhoitola Pikkuystävät yrittäjä Tiasta välittää todella lämmin ja huolehtivainen tunne. Hänellä itsellään asustaa kotona 2 kania ja  hänellä on 14-vuoden kokemus kanien kanssa touhuamisesta. Loman ajalla voi olla siis varma, että pupu saa ammattimaista hoitoa rauhallisessa ympäristössä.

Oli myös ihanaa saada loman välillä video ja kuva tervehdys Lunalta! Tia laittoi myös viestiä miten Luna on ottanut myös oman lomailun rennosti ja ollut oma itsensä: ruoka on maistunut ja hän on pomppinut ja tutustunut uusiin paikkoihin tyytyväisenä sekä tullut mielellään myös syliin rapsuteltavaksi.

Yksi varma merkki siitä, että lemmikki ei ole stressaantunut maisemanvaihdoksesta on se, että loman jälkeen hän käyttäytyy ihan normaalisti. Ja niin Luna jatkoi omia normaaleja pupumaisia puuhia loman jälkeen jälleen kotona. Ja vaikkei varsinaista lomaa olisikaan niin pupuhoitolaan on hyvä tuoda myös lemmikki kiireisimpinä aikoina, sillä lemmikki saa siellä aktiviteetteja ja huolenpitoa.

Kiitos vielä super paljon Tia, kun hoidit meidän Lunaa loman aikana!  🙂 

kääpiöluppakorva

Onko teidän lemmikit hyödyntäneet eläinhoitoloita loman aikana?

Lue myös: 

Minkälainen lemmikki kani on?

Kaupallinen yhteistyö: Pupuhoitola pikkuystävät

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *