Hae
Love Beyond Words
Kaupallinen yhteistyö

Kotisiivous puoleen hintaan

Kaupallinen yhteistyö: Lempi Kodinhoito

Kotisiivous on ratkaisu mikäli haluat välillä helpottaa arkea. Oletko kyllästynyt raskaan työviikon päätteeksi taistelemaan imurin kanssa, pyyhkimään ties monetta kertaa rasvaiset jäljet tuoleista tai siirrätkö viikosta toiseen sitä uunin tai ikkunan pesua? Olisiko tämä aika ihana käyttää vaikka ulkoiluun perheen kesken aurinkoisessa säässä tai olisiko mahtavaa tulla raskaan päivän jälkeen kotiin, kun siellä tuoksuu puhtaalle eikä missään huoneessa näy pientä pyörremyrskyä?

Imurointi

Tiesitkö, että tänä vuonna kotitalousvähennys siivouksen osalta on jopa 60%, joten maksat omasta pussista ihan minimaalisen summan. Mainos tv-tyyliin voin vielä todeta, että eikä siinä vielä kaikki! Minulla on myös tarjota teille huikea alekoodi. 

Mitä kotisiivous sisältää?

Perheen myötä sitä jokainen varmasti viimeistään unelmoi siitä, että olisipa ihana ettei AINA tarvitsisi siivota. Lempi Kodinhoito sisältää todella kattavan paketin erilaisia vaihtoehtoja, josta jokainen saa räätälöityä omaan tarpeeseen siivouspalvelun. Perus kotisiivous sisältää mm.  imuroinnin (myös kalusteet, miten mahtavaa kun joku imuroi myös esimerkiksi sängyt ja sohvan!) ja moppauksen, kosketuspintojen ja tasojen pyyhintä, astioiden pesu, roskakaapin ja lattiakaivojen puhdistus (tämä ainakin siivotaan yleensä silloin vasta kun on ihan pakko) sekä suihkutilan pesu. Tämän lisäksi voit täydentää siivoustarpeita kattavilla lisäpalveluilla, johon kuuluu mm. wc:n tehopuhdistus, saunan pesu, ikkunoiden pesu, muuttosiivous tai vaikka lemmikin ulkona käyttäminen.  Siivous voidaan toteuttaa myös täysin ilman kemikaaleja. Tarkemmat erittelyt löytyvät Lempi kodinhoidon sivuilta.

Lempi kodinhoito

Ensimmäisen kerran yhteydessä palvelupäällikön kanssa käydään tarkkaan läpi jokainen huone ja sen siivoustarpeet. Tämän mukaan pystytään myös paremmin arvioimaan siivoukseen kuluva aika jatkossa. Meillä oli ihan super ystävällinen siivooja ja kotiin tullessa tuoksui ihanan puhtaalle. Se vaan tekee niin paljon, kun joskus on sellainen päivä, että voi vaan astella puhtaaseen kotiin.

Nykyään sitä myös arvostaa sitä omaa aikaa enemmän. Miksi käyttäisin useita tunteja aikaa sellaiseen hommaan jota a)en oikeastaan tykkää tehdä b) voin ulkoistaa sen edullisesti jollekin toiselle, joka osaa tehdä sen paljon paremmin kuin minä c) samalla voi tukea kotimaisia siivousalan yrittäjiä d) ja tämän ajan voi käyttää sellaisiin asioihin mitä itse tykkää tehdä.

Kotisiivous

Mitä kotisiivous maksaa?

Ehkä suurin kynnys miksi itse ei ole testannut aiemmin siivouspalvelua on se, että ajatus laskusta kauhistuttaa. Mutta kiitos kotitalousvähennyksen maksettava osuus jää ihan minimaaliseksi. Otetaan konkreettinen lasku esimerkikki. Tilaat kotisiivouksen säännöllisesti joka neljäs viikko, jonka hinta on 49,90e/h.  Lasket, että asuntosi siivoukseen menee n.3h aikaa, eli pyöristettynä tämä olisi 150e. Hyödynnät alekoodin MARIA50 ja saat tästä -50% alennusta, jolloin summa pienenee 75e. Tästä lasket vielä -60%, jolloin loppusummaksi jää vain 30e.

Pitääkö siivoojaa varten siivota?

Jutellessani kotisiivouspalvelusta kavereideni kanssa se suurin kysymys oli, että jo pelkkä ajatus siitä että joutuu tekemään hirveen työn ennen siivoojaa ahdistaa. Pitääkö siis siivoojaa varten siivota itse? Vastaus on, että ei tarvitse. Siivoojat on ammattilaisia ja osaa siivota minkä tahansa katastrofialueen. Ja faktahan on se, että jokaisessa perheessä on enemmän tai vähemmän kaikki levällään. Sinun ei tarvitse siis raivata kotia tyhjäksi kaikesta tavarasta, vaan siivooja saa ne tarvittaessa myös järjesteltyä tai laitettua eksyneet tavarat esimerkiksi nojatuolin päälle. Siivooja raivaa myös tiskikaaoksen. Kotisiivouksen tarkoitus on se, että sinulla ei tule stressiä siivouksesta. Sovitte vaan siivoojan kanssa alussa siivouksen tarpeet, joten kaikki varmasti hoituu.

Kotisiivous hinta

alekoodi kotisiivoukseen

Nyt jos koskaan on hyvä hetki testata kotisiivousta. Mikäs olisikaan parempi kuin lähteä itse fiilistelemään kevättä ja aurinkoa ja palata illalla puhtaaseen kotiin. Nyt alennuskoodilla MARIA50 saatte 50% alennusta ensimmäisestä säännöllisestä kotisiivouksesta.Tähän päälle tulee vielä 60% kotitalousvähennys (eli saat esimerkiksi 3h siivouksen 30e hintaan). Tilauksella ei ole sitoutumispakkoa ja voit päättää siivoussopimuksen 30 päivän irtisanomisajalla milloin vaan. Alekoodia ei voi yhdistää muihin tarjouksiin. Lempi Kodinhoito tarjoaa siivouspalveluita jo yli 20v kokemuksella Helsingin, Espoon, Vantaan, Tampereen, Turun, Oulun, Kuopion ja Lahden sekä alueiden  lähiseuduilla.

Lempi kotisiivous hinta

Oletko testannut ikinä kotisiivouspalvelua? 

Lue myös:

Miten hallita kiire ja stressi arjen keskellä?

Kaupallinen yhteistyö: Lempi Kodinhoito

2 kommenttia

  1. Ada kirjoitti:

    Meillä on myös ollut viime aikoina muiden kiireiden vuoksi ajatuksena siivouspalvelun käyttäminen. Etenkin olisi tosiaan mukava tulla puhtaaseen kotiin työviikon päätteeksi. Hyvä tietää, että myös tähän voi käyttää kotitalousvähennystä. https://www.gr-siivous.fi/

    • maria_lovebeyondwords kirjoitti:

      Joo kotitalousvähennys kannattaa ehdottomasti muistaa hyödyntää. Sen voi vaikka laittaa saman tien omaveron tietoihin, niin ei unohdu 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *