Hae
Love Beyond Words
Kaupallinen yhteistyö

Ruokabiili tuo helpotusta ruuanlaittoon

Kaupallinen yhteistyö: Food & Co: Ruokabiili

Oletko jo pongannut Ruokabiili auton asuinalueeltasi? Ruokabiili kiertää Helsingin, Vantaan ja Espoon alueilla ja sieltä saat noudettua herkulliset kotiruuat helpottamaan arjen kiireitä tai voit vaikka noutaa tarjoilut juhlia varten. Jokainen varmaan muistaa lapsuudesta sen fiiliksen, kun jäätelöauto kurvasi pihaan ja menusta sai valita toinen toistaan herkullisempia jäätelöitä. Tämä oli monesti yksi viikon kohokohdista! Nyt tätä samaa yhteistä tekemistä voi myös luoda ruuan ympärille. Mikäs sen kivempaa kuin joku arkipäivä skipata ruuanlaitto ja mennä yhdessä perheen kanssa valitsemaan Ruokabiilin monipuoliselta listalta mitä tänään syötäisiin.

ruokabiili vantaa

Minkälaisia ruokia Ruokabiilistä löytyy?

Me saatiin testiin seuraavat ruuat: lihapullia kermakastikkeella ja perunamuussilla, kanaa currykastikkeessa, lasagnea sekä kasviscombo joka sisälsi mm. bulgursalaattia, paahdettua punajuurta, falafelpyöryköitä, kasvispihvejä ja tzatsikia. Tämän lisäksi herkuteltiin belgialaisilla vohveleilla, vanilijamoussella ja suklaa-pähkinäkastikkeella.

Menu vaihtuu viikottain, mutta se sisältää monipuolisesti niitä tuttuja kotiruokia ja makuja. Ajankohtaisen menun pääsee näkemään tästä linkistä. Tällä viikolla haluan päästä testaamaan ainakin liha-juurespataa, pinaattipannaria puolukkasurvoksella ja suolaista piirakkaa. Haluan myös herkutella belgialaisilla vohveleilla suolaisella täytteellä, eli katkarapuskågenilla ja savuporomoussella.

Täyttävien kotiruokien lisäksi Ruokabiilistä löytyy myös herkkuja, sillä valikoimasta löytyy mm. makeaa piirakkaa, pullia ja keksejä.

kotiruoka

perheruoka

Kuinka kalliita Ruokabiilin  ruoka-annokset ovat?

Kaikki annokset olivat oikeasti todella maukkaita ja maistuivat siltä, että ne olisi kotona tehty. Annokset olivat myös isoja ja niistä riitti oikein hyvin 4 henkilön perheelle. Yhden perhepakkauksen hinta 17€, eli pikainen pyrähdys Ruokabiilillä tulee paljon halvemmaksi kuin esimerkiksi käynti autokaistalla tai ruuan kotiin tilaaminen ravintolasta. Ruokabiililtä on myös mahdollista ostaa annoksia yksittäin pakattuna, jolloin annokselle jää hintaa 7€.

Maksutapoina käy korttimaksu, MobilePay, Smartum, Eazybreak, ePassi ja Edenred sekä  kaikki lounassetelit. Tämä on siis hyvä keino päästä hyödyntämään lounasetua!

ruokabiili lasten kanssa

Miten Ruokabiili toimii käytännössä?

Sinun täytyy ainoastaan katsoa ajoreitti täältä ja suunnata lähimmälle pysäkille. Esimerkiksi Vantaan alueella pysäkkejä on todella paljon! Ruokabiili lisäsi reilusti pysäkki vaihtoehtoja lokakuun alussa, joten nyt esimerkiksi omalla alueella auto pysähtyy eri päivinä,  eri paikoissa ja eri kellonaikoina.

Kun sopiva pysäkki ja ajankohta on löytynyt tarvitsee vaan mennä biilille ja valita sopivat ruuat helpottamaan arkea. Mitään ennakko tilaamista ei siis tarvita. Viikottainen menu hinnastoineen löytyy verkkosivulta tai suoraan ruokabiililtä. Lasten kanssa on kiva suunnitella viikon ruokia yhdessä ja käynnistä ruoka-autolla tuleekin kiva lisä arkiviikkoon, kun he pääsevät päättämään listalta mitä haluaisivat syödä. Ja tällä kertaa myös kokkailuajan voi käyttää muuhun puuhasteluun.

Oletko sinä tutustunut jo Ruokabiilin valikoimaan? 

Sain myös arvottavaksi Ruokabiilin tuotekassin, joka sisältää mm. 2x perhepakkauksen lisukkeineen sekä bakery tuotteita.

Arvontaan pääset osallistumaan Instagramin puolella tästä linkistä

 

 

 

Kaupallinen yhteistyö: Food & Co: Ruokabiili

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *