Hae
Love Beyond Words
Kaupallinen yhteistyö

Joululahjaksi lehtitilaus – innostaa lasta lukemaan

Kaupallinen yhteistyö: Lehtikuningas

Lehtitilaus on suosittu ja käytännöllinen joululahja, joka tuottaa iloa pitkään! Lehtikuninkaan nettisivuilta löytyy joululahjaideoita jokaiselle ja jokaiseen budjettiin sopivalla tavalla. Erityisesti lasten lukeminen on super tärkeä asia, joten on tärkeää löytää sellaisia tapoja, jotka innostavat koululaisia lukemaan. Mikä olisikaan mielekkäämpää kuin tilata joululahjaksi lehti, joka liittyy lapsen mielenkiinnon kohteeseen. Meillä se suurin mielenkiinnon kohde on hevoset, joten meille tulee nyt joulusta lähtien 6 numeroa Hevoshullu – lehteä. Esimerkiksi tämä 6 numeron tilaus maksaa 21,90e. Käy lukemassa lisää Hevoshullu lehdestä tästä linkistä.  Hevosaiheiset lehdet olivat myös kovassa käytössä omassa lapsuudessa, sillä näiden parissa vierähtää tovi jos toinenkin.

lehtikuningas lehtitilaus

Lehdessä olevat lukuisat ihanat kuvat hevosista saavat jokaisen heppahullun silmät kiiltämään! Jokaisessa numerossa on mukana lisäksi pientä puuhaa sekä jännittäviä ja hauskoja sarjakuvia, kuten muun muassa kaikkien rakastama Polle. Joidenkin numeroiden mukana tulee myös hevosjulisteita!

Miten saada lapsi kiinnostumaan lukemisesta?

Minulle lukeminen oli lapsena todella tärkeä harrastus. Ja luin vauhdilla erityisesti kaikkia mahdollisia hevoslehtiä – ja kirjoja. Mikään ei tuhoa lapsen lukuintoa paremmin kuin tylsä tai liian vaikea kirja. Erityisesti pienen lapsen kohdalla helpoin tapa saada lapsi innostumaan lukemisesta on tarjota mahdollisimman helppoa ja mielekästä tekstiä, jossa on PALJON kiinnostavia kuvia. On myös tärkeää huomata, että luettava teksti ei tarvitse olla kirjassa, vaan se voi olla ihan mitä vaan! Se voi olla vaikka lehti,  mainos, peliohje tai ruoan valmistusohje.  Tärkeintä aina on, että aihe kiinnostaa.

On myös hyvä  itse näyttää positiivista esimerkkiä lukemisen suhteen, sillä lapsi imee paljon käyttäytymismalleja omilta vanhemmiltaan. Mikäli kotona selaillaan lähinnä puhelinta, niin kirjaan tarttuminen voi tuntua myös lapsista vaikealta. Toki myös puhelimen avulla on myös helppoa opetella lukemaan erilaisten sovellusten avulla. Tärkeää on, että lukemisesta puhutaan kannustavasti ja rohkaisevasti, kun lapsi saa luettua jonkun pätkän.

 hevoshullu lehtitilaus

Lukemisen hyödyt

Uskon, että lukemisella on lukuisia hyötyä ja olisi super tärkeää, että siitä tulisi jonkinlainen mieluisa rutiini jo pienestä pitäen. Minulle lukeminen oli keino päästä omaan maailmaan ja lukeminen kehitti varmasti myös kirjoittamisen taitoa, ja rakastin myös erilaisten tarinoiden kirjoittamista. Lukeminen rikastuttaa kielivarastoa ja osaltaan varmasti antaa myös itseluottamusta, kun ei jää ihan jumiin vaikeiden sosiaalisten tilanteiden kanssa. Lasten kirjallisuus on monesti opettavaista ja lapsikin voi peilata omaa käyttäytymistään johonkin henkilöön kirjassa.

Lukemisella on varmasti myös suuri merkitys oppimiseen. Ainakin itse koin, että pystyin omaksumaan myös sellaisia aiheita nopeasti, jotka eivät olleet yhtä kiinnostavia. Lukeminen kehittää muistia ja keskittymiskykyä. Lukemalla jotain mielenkiintoista kirjaa stressitaso takuuvarmasti myös alenee. Mieti nyt, kun voi vaikka joulun pyhinä hautautua sohvan nurkkaan viltin alle jonkun todella mielenkiintoisen kirjan parissa ja napostella konvehteja. Kun vaan malttaisi tätä tehdä säännöllisesti myös lapsena, niin hetken lueskelun jälkeen lapsi on varmasti edes hieman rauhallisempi kuin ennen lukuhetkeä.

lukemisen hyödyt

Joululahjaksi lehtitilaus pukinkonttiin

Uupuuko sinulta vielä joululahja pukinkontista? Lehtitilaus on takuuvarma hitti kaikenikäiselle aina vauvasta vaariin. Lehtiä voi selailla yhdessä pienen lapsen kanssa tai koululaiselle voi antaa iloa pitkäksi ajaksi eteenpäin ihan oman lehden parissa. Tilaus alkaa vasta 24. joulukuuta jälkeen ja tilausjakson voi määritellä itselleen sopivaksi ajaksi.

Käy kurkkaamassa Lehtikuninkaan lahjavinkit tästä ja tilaa lehti jopa 88% alennuksella. 

tilaa hevoshullu

Minkälaisia lehtiä/kirjoja tykkäätte lukea yhdessä lasten kanssa?

Lue myös:

Piparijuustokakku kruunaa joulupöydän

Kaupallinen yhteistyö: Lehtikuningas

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *